Uniunea Europeana

Reprezentanţii permanenţi ai statelor UE aveau programată pentru vineri, la Bruxelles, o reuniune. Ulterior, aceasta a fost anulată, ambasadoarea croată având contact cu o persoană recent infectată cu coronavirus, după cum au declarat surse diplomatice pentru agenţia EFE.

Ambasadoarea Croaţiei a avut contact cu o persoană din Consiliu confirmată ca fiind infectată cu coronavirusul COVID-19. Aceasta a optat astfel, pentru ”izolare ca măsură de precauţie”, la fel procedând şi ceilalţi angajaţi ai reprezentanţei croate, susțin sursele diplomatice.

În cadrul personalului instituţiilor europene au fost confirmate două cazuri de infectare cu coronavirus: prima în cazul unui funcţionar al Agenţiei Europene de Apărare, organism al Uniunii Europene cu sediul la Bruxelles, iar cea de-a doua în cazul angajatului Consiliului cu care a avut contact ambasadoarea croată.

Conform unei surse europene citate de AFP, angajatul în cauză a participat la o reuniune la care a fost prezentă o persoană deja infectată.

sursă: https://www.agerpres.ro/

Citește și – https://gazetadecluj.ro/nou-caz-de-coronavirus-la-timisoara/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here