Fanii U Cluj s-au revoltat după ce Constantin Răduță a fost numit în funcția de președinte al clubului de fotbal. Răduță a fost numit la propunerea UBB în urma unei ședințe a Consiliului Director care a avut loc ieri.

El a mai condus în trecut Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, a fost manager al Sălii Sporturilor “Horia Demian” și a fost administrator al Parcului Sportiv “Iuliu Hațieganu”, care aparține Universității Babeș-Bolyai.

„Vrem să creem o legătura solidă între Universitățile clujene și Clubul de fotbal U, care să respecte legătura ce durează de peste 100 de ani. Vrem transparență totală la Club, pentru că suporterii merită respect la fel cum și ei îl oferă necondiționat! Avem nevoie de puțin timp pentru o analiza internă ca să putem articula concret ceea ce ne propunem!”, a transmis Constantin Răduță. 

Pe de altă parte, fanii U Cluj sunt extrem de nemulțumiți de alegerea lui Răduță.

Iată câteva dintre mesajele transmise de fani:

„Renunță in 2015 la conducerea sălii polivalente pe motiv că-i prea bătrân și hop îi bun președinte acum îi tare!!!”

„Parcă clubul ăsta este ca și actualul Guvern minciuni, mafie, spălare de bani…”

„Mă tem că nu e o alegere tocmai inspirată.”

„Pe domnul Raduta Constantin nu il recomanda nimic pentru a ocupa postul de presedinte al Universitatii Cluj. Nu a performat pe nici un post de conducere pe care l-a ocupat anterior (Directia Judeteana de Sport, Sala Horea Demian, Sala Polivalenta, Parcul Iuliu Hatieganu), mai mult de atat s-a retras acum 5 ani de la conducerea Salii Polivalente pe motiv de varsta inaintata, dar 5 ani mai tarziu e potrivit pentru a conduce U Cluj , un club cu pretentii de liga 1 ? A fost cea mai comoda alegere pentru consiliul de administratie, unul dintre cei 7 membri a fost propus si ales, lui Radu Constantea i-a expirat mandatul si nu a mai dorit sa candideze, iar restul membrilor sunt fara expertiza sportiva.

Istoria acestui club, pretentiile si nu in ultimul rand anvergura acestui oras va obliga la mai mult decat la o alegere comoda si la indemana !!!”

„Bravo mah!!! De la administratia taberelor la presedintele Universitatii Cluj!!! Si va mirati ca va injura lumea. Orice in afara de performanta se face la „U”. Daca se voia performanta trebuie pus Patrick Ciorcila, nu fosila asta comunista #sempreserieb”

„U a devenit o structura in care isi găsesc locul sinecuristi de partid si vedete locale ubebiste. Mocirla e cuvântul potrivit pentru ce se întămplă la U.”

„Iliescu nu era disponibil?”

„Sa le dea Dumnezeu la fiecare in parte exact atat cat bine vor sau au facut si ei pentru „U”. Tare mi-e teama insă că în acel moment mulți oameni pe care acum îi vedem fluturând steaguri alb-negre sau care pozeaza in mari salvatori s-ar prabuși sub greutatea pedepsei. Sper ca intr-o buna zi fiecare va plati pentru tot ce a inteprins. Haide „U” !”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here