Rapid este intr-o situatie delicata, dupa ce, in urma deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv, a fost retrogradat in liga secunda. Fostul mare portar al giulestenilor, Rica Raducanu (67 de ani), crede insa ca echipa ceferista isi va reveni si, cu ajutorul fanilor, va urca din nou „unde ii este locul”, in esalonul de elita.

Pe 2 august, fundașul rapidist Ionuț Voicu (dreapta) a dirijat galeria giuleșteana, care protesta fața de decizia TAS de retrogradare a echipei (foto: Vlad Chirea) Libertatea: Cum comentati situatia actuala a Rapidului?

Rica Raducanu: Nasoala, taticua”. Jucatorii nu si-au luat banii si, in plus, nu stie nimeni ce ne rezerva viitorul. E cam groasa treaba, trebuie sa vina cineva cu bani ca sa rezolve toate problemele.

Si vine cineva?

Nu stiu, vedem. Este important sa fie unul cu bani multi la echipa. Astia de acum s-au batut pentru banii din drepturile TV. Era vorba de vreo doua milioane de euro, o gramada de bani, suma care salva echipa. Nu s-a putut, asta e, trebuie gasite alte solutii.

George Copos si-a luat definitiv mana de pe echipa?

Am mai vorbit cu el si mi-a zis: „Nea Rica, nu mai vreau sa aud de Rapid! Gata, am terminat-o cu fotbalul!”. Si-a maritat fata, are afaceri, nu se mai gandeste el la o revenire la Rapid.

Greva foamei in care au fost suporterii giulesteni a fost buna sau nu?

Baietii au fost bine intentionati, au incercat sa lanseze un apel, dar au facut mai multa dezordine. Au „ars” terenul, au distrus iarba, iar Mitica Dragomir cred ca nu a mai putut de protestul lor

Sunteti optimist ca Rapidul isi va reveni?

Normal ca sunt. Facem echipa in „B” cu baieti tineri de 19-20 de ani si promovam. Trebuie sa joace si copiii astia. Pai, daca nu joci la 20 de ani, cand o mai faci? In plus, sa stii ca fanii vor fi langa echipa pentru ca vine mai multa lume de la ora 11.00 la meci. Asa, seara, nu se umplea stadionul.

– See more at: http://sport.rol.ro/rica-raducanu-crede-ca-rapid-va-strange-mai-multi-suporteri-in-liga-a-ii-a-decat-in-primul-esalon-vine-mai-multa-lume-de-la-ora-11-00-265069.html#sthash.RfxVB3fT.dpuf

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here