În urma demisiei doamnei Anca Ciubăncan din funcția de Președinte al Organizației Municipale PSD Cluj-Napoca, s-a decis dizolvarea Biroului Politic Municipal și numirea în funcția de Președinte interimar a domnului profesor Ovidiu Ioan Săcară, ocupația expert-consilier Poșta Română.
Formula completa a intregii structuri de conducere interimare a Organizatiei PSD a Municipiului Cluj-Napoca va fi stabilită în cel mai scurt timp, astfel încât să se asigure atât climatul potrivit pentru organizarea alegerilor parlamentare cât și comunicarea publică a organizației PSD Cluj-Napoca.

2 COMENTARII

  1. Ciubancan, aroganta, incompetenta, mincinoasa. Un fel de Dancu cu fusta, multa gargara, fapte zero. Vreau si eu o actiune a acelei Camere de Comert Romania- Burundi, pe care se tot lauda ca o conduce. Nimic. Vinde si ea , ca sa supravietuiasca, niste materiale de constructi la PSD-ei si nimic mai mult. Doar laude, laude, omagii. De asta nu avem partide de stanga in Romania pentru ca in fruntea lor s-au cocotat d’astia…neica nimeni. Daca ei sunt atat de buni de ce piticul Boc ii bate la fundul gol? In-com-pe-ten-ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here