Gabriela Drâmbă, românca care a ajuns să fie nevasta unui președinte canibal după ce dictatorul Nicolae Ceaușescu a vândut-o acestuia a fost evacuată din casă de statul român.

Ghinioanele par să se țină scai de Gabriela Drâmbă, românca care s-a iubit cu despotul acuzat de canibalism Jean-Bedel Bokassa. După ce, în urmă cu câțiva ani, a fost renegată de familia dictatorului Republicii Centrafricane, acum, Gabriela a ajuns într-o situație de-a dreptul disperată. Autoritatea pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic s-a adresat instanței pentru a obține un ordin judecătoresc pentru evacuarea din locuință a Gabrielei Drâmbă, scrie cancan.ro.

În urmă cu trei zile, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 au dat câștig de cauză instituției menționate mai sus și au decis evacuarea femeii din imobilul pe care-l deține în București.

”Soluția pe scurt: Admite cererea formulată de reclamanta ADMINISTRAȚIA MUNICIPALĂ PENTRU CONSOLIDAREA CLĂDIRILOR CU RISC SEISMIC împotrivă pârâtei DRÂMBĂ GABRIELA. Evacuează pârâta din imobilul situat în București, până la finalizarea lucrărilor de intervenție-consolidare, realizate la imobilul menționat, în scopul creșterii nivelului de sigurantă la acțiuni seismice a acestui imobil, încadrat în clasa I de risc seismic, condiționat de respectarea de către reclamantă a prevederilor art. 4 alin. (8) lit. c) teză a două din OG 20/1994 privind asigurarea locuinței de necesitate, pentru cazarea temporară a pârâtei și a familiei sale, pe perioadă executării intervențiilor care nu se pot efectuă în construcții ocupate.

Obligă pârâta la plată sumei de 20 lei cheltuieli de judecată către reclamantă, reprezentând taxă judiciară de timbru. Cu drept de apel în termen de cinci zile de la pronunțare, cererea pentru exercitarea căii de atac urmând a fi depusă la Judecătoria Sector 2 București. Pronunțată în ședință publică”se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 2.

portretul-unui-fost-agent-die-gabriela-bokassa-spion-ceausist-sotie-de-dictator-si-femeie-de-afaceri-99443-5

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here