Foto: Romeo Couti

Romeo Couţi este începând de astăzi coordonator al Studioului TVR Cluj, fiind numit prin ordin direct de către directorul general interimar, Doina Gradea. 

”Romeo Couţi este, începând de astăzi, 29 septembrie 2017, coordonator cu atribuţii de director interimar al Studioului TVR Cluj, în urma deciziei Directorului General Interimar, Doina Gradea.

Jurnalist cu peste 27 de ani de experienţă tv, Romeo Couţi a intrat în echipa TVR Cluj în anul 1990, unde a ocupat, de-a lungul timpului, funcţiile de redactor şef Redacţia Social Economic, redactor şef Redacţia Ştiri, director al studioului TVR Cluj.

Ca jurnalist, Romeo Couţi a realizat reportaje de anchetă pentru emisiunile ”Reporter în anchetă” şi ”Banii vorbesc”, a moderat talkshow-ul cu tematică social-politică ”Întrebări pentru o funcţie” şi a fost prezentatorul grupajului informativ TVR Cluj.

În 1998, a susţinut înfiinţarea Fundaţiei de Jurnalism Independent Cluj, anul următor devenind director executiv al Centrului de Formare în Jurnalism şi Audiovizual Cluj. Romeo Couţi a mai ocupat funcţia de Preşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor din presă Cluj, în prezent fiind Preşedintele Forumului Internaţional al Jurnaliştilor Români.

În perioada 31 martie – 28 septembrie a.c., conducerea interimară a studioului teritorial a fost asigurată de Irina Radu”, se arată în mesajul comunicat astăzi de către directorul general al TVR.

 

4 COMENTARII

  1. Tvr Cluj zici ca-i regat. Are director pe viata. In 15 ani a facut fix „nimic”, nu a facut decat sa conduca televiziunea ca pe o mostenire de familie. Fereasca Domnul, oare cand o sa evoluam? La plimbare cu el, ca i-a ajuns

  2. Pentru cei care nu stiu sau se fac ca au amnezie, dl Romeo Couti nu a fost dat afara pentru ca este incompetent ci pentru ca duduia Radu, fosta director TVR a simtit ca scanul ei a inceput sa aiba mici vibratii si atunci a fugit in bratele UDMR, de care avea mare nevoie, pentru votul din Parlament. Ungurii i-au cerut un singur lucru ; Romeo Couti sa fie data afara iar la TVR Cluj si TVR Mures sa fie numit director ungur sau simpatizant al ungurilor (Geomoleanu, de ex) Pe duduia Radu o doare fix in intalatie de problemele noastre din Transilvania, ea are sau avea o singura preocupare: sa ramana pe functie, indiferent de numarul si originea cadavrelor. Este grav cand un roman (R. Couti) este mazilit de dragul ungurilor si al votului lor. Se potriveste si proverbul: cine sapa groapa altuia… Deocamdata la TVR Cluj dl Romeo este cel mai bun. A lipsit cateva luni iar slujbastii sunt ca pierduti in spatiu, nu au mama, nu au tata…acum au.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here