Fostul consilier județean sălăjean, Șandru Gabriel Marius, subaltern pe linie politică al ministrului de Interne Lucian Bode, a scăpat de o condamnare definitivă de 8 ani și jumătate pentru evaziune fiscală.

Șandru a fost acuzat de procurori că deschidea firme pe numele mai multor persoane fără adăpost, iar Curtea de Apel Cluj a admis în această lună o cerere de contestație în anulare a sentinței de condamnare.

După ce a fost condamnat, fostul consilier a depus o cerere de contestație în 2021, dar i-a fost respinsă. La a doua judecare, cererea a ajuns la Purice Delia și Moldovan Daniela Anca, judecători în cadrul Curții de Apel Cluj.

Contestația a fost admisă, iar decizia de condamnare a fostului politician și om de afaceri a fost anulată, iar Șandru va fi eliberat din închisoare.

Reamintim că Șandru Gabriel Marius a fost consilier județean sălăjean și partener de afaceri cu Gligor Dandoci, om de afaceri cunoscut în Câmpia Turzii.

Citește și articolul: Gabriel Șandru, fostul subaltern al ministrului Bode, care transforma boschetarii în evazioniști aproape de anularea pedepsei de 8 ani de pușcărie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here