Ce înseamnă să fii nepoata marelui şi inegalabilului om de stat Ioan Rus, stâlpul serviciilor secrete de dinainte  de 1989 (Securitatea) şi de după 1989 -SRI -, şi din păcate să te cheme Sărăcuţ. Nu-i un banc, aşa se numeşte nepoţica lui Janos Orosz, absolventă de educaţie fizică, dar angajată în poliţia clujeană ca subofiţer  sărăcuţa că doar se câştigă mult mai bine dacă te joci cu pulanul decât dacă sari la bârnă sau te joci la inele. În plus, sărăcuţul ei bărbat este tot suptofiţer şi pentru că e aproape imposibil să avansezi ofiţer, prin grija unchiuleţului din Urişor, omul a fost mutat la pompieri făcut ofiţer şi întors înapoi la poliţie pe post de ofiţer. Bine e să fii sărăcuţ şi să ai aşa un unchi ilustru.


Materialul din aceasta pagina a fost un pamflet si trebuie tratat ca atare!

2 COMENTARII

  1. Inelele sunt doar la barbati si tin de muschi si testosteron. Nu de muschiul ala la care va ganditi voi, in general de muschi, antebrate, bicepsi, tricepsi, umeri… etc. Apropo, un scenariu bolnavicios mon cher. Cum ar fi de exemplu sa cada „Saracuta” de ea intr-o zi de pe barna politiei romane drept in pulan, in timp ce monsieur pompierul o stropeste cu un jet de presiune din furtun? Nu-i asa ca da putin a educatie fizica? Sau cel putin a destin inevitabil?

  2. rus ,proful unversitar si asa mai departe !!!!!!!!!!!!! ,a facut si face afaceri cu toate partidele, vorba lui nenea Iancu ; pupat toti piata ” endependentei „!!!afacerile sa mearga !!! din Panait Istrati, Ciulinii baraganului: buna tara rea tocmeala hut-o in cur de randuiala!!!
    Cine fost Panai Istrati : nu a fost fotbalist !!! ca era musai sa=l stiti suntei doar „entelectuali finuti ” cu 2-3 facultati la particula si la distanta !!!
    Ne mai auzim !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here