Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Radu Moisin a prezentat ieri raportul de activitate la şase luni de mandat. Printre principalele calităţi deţinute de acesta în primele şase luni de mandat se numără cea de iniţiator al grupului de lucru pentru cartierul Lomb sau cea de preşedinte al unor comisii precum cea de licitaţie pentru reabilitarea termică sau cea de preluare de imobile de la Ministerul Apărării Naţionale.
Moisin a avut întâlniri cu delegaţii străine din Marea Britanie, Germania, Franţa, Olanda, Indonezia, Turcia, Monaco, Belgia şi China şi a purtat discuţii cu investitori din alte ţări precum SUA, Italia, Marea Britanie, Spania sau Belgia. Viceprimarul a avut 224 de audienţe având ca principale teme locuinţele sociale, revendicările, autorizaţiile de taxi, parcările, modernizarea drumurilor , spaţiile verzi sau urbanism, a participat la 11 întâlniri cu cetăţenii municipiului Cluj-Napoca şi a participat la medierea unor conflicte ale cetăţenilor cu municipalitatea, precum cel de la Liceul de Muzică sau cel de la Parkingul din Mănăştur.   „Pentru restul acestui an îmi propun să continuăm munca pentru finalizarea proiectelor importante pe care le-am demarat şi coordonat în prima parte a anului, atât în privinţa începerii lucrărilor la cartierul Lomb, cât şi în ceea ce priveşte acţiunile pe care le întreprindem pentru sistematizarea circulaţiei în oraş. Un alt proiect important este, evident, cel a reabilitării termice a cât mai multor imobile din municipiu. Îmi propun să menţin acelaşi ritm al activităţii din Consiliului Local pentru îmbunătăţirea cadrului legislativ pe baza căruia să administrăm municipiul” a declarat viceprimarul Radu Moisin. Totodată, viceprimarul şi-a prezentat portalul personal www.radumoisin.ro, creat în scopul de a oferi cetăţenilor mai multe informaţii despre activitatea sa administrativă şi politică.

Simona Curcian-Maleş

1 COMENTARIU

  1. trei probleme domnule vice:-ati pus panselute si in iarba ca doar trebuiau varate niste miliarde pedelistului de la Rosal,si rondourile de flori existente n ar fi satisfacut pofta voastra de bani”-cat a cotizat Buzoianu sa blocheze strada de ani de zile langa sectia de halva a fabricii Feleacul?-ati cheltuit alte zeci de miliarde pentru complexele de joaca pt cei mici -numai ca s au amplasat cu zecile unge nici nu ne asteptam.Zice se ca patroana acestei afaceri ar fi amanta domnului Boc,asa o fi?=domnule Man pe astea nu le ati auzit?Gata incisivii dumneavoastra?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here