Șase persoane, printre care trei copii, au murit după ce le-au fost tăiate gâturile de sforile zmeielor ridicate în aer în timpul unui festival tradițional din India.

Aproape 200 de persoane au fost rănite la festivalul Uttarayan din Gujarat, din vestul Indiei, unde a avut loc incidentul șocant, din cauza unor tăieturi în timp ce lansau zmeie, a anunțat poliția, potrivit Mirror.

Festivalul a avut loc în weekend, unde oamenii au ieșit să lanseze zmeie de pe terase și acoperișuri pentru a sărbători ziua în care iarna începe să se transforme în vară.

Presa locală a relatat că, în mai multe cazuri șocante, sforile tăioase ale zmeului s-au înfășurat în jurul gâtului oamenilor, tăindu-le gâtul și provocându-le hemoragia până la moarte.

Într-un alt incident tragic, o fetiță de trei ani se plimba spre casă împreună cu mama ei când gâtul i-a fost tăiat de o sfoară de zmeu.

În ciuda faptului că a fost transportată de urgență la spital, și ea a murit în mod tragic, a relatat postul de televiziune.

Un copil de șapte ani din Rakjot, al patrulea oraș ca mărime din India, a fost, de asemenea, ucis în fața părinților săi, după ce cumpărase un zmeu, ar fi confirmat poliția locală.

În cadrul festivalului, participanții încearcă să taie alte zmeie cu propriile fire care sunt atașate la zmeiele lor. Acest lucru îi determină pe oameni să-și întărească firele zmeielor cu praf de sticlă sau chiar cu metal, făcându-le suficient de ascuțite pentru a duce la aceste morți îngrozitoare.

În total, 130 de persoane ar fi suferit tăieturi adânci de la sforile zmeilor, în timp ce alte 46 de persoane s-au accidentat în timp ce înălțau cu zmeii sâmbătă și duminică, potrivit serviciului local de ambulanță.

citește și: Firma de casă a primăriei clujene ia 24 milioane lei pentru tencuieli la clădirile administrației locale EXCLUSIV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here