King Felipe and Queen Letizia attend the 210th anniversary of the battle of Bailen in Bailen, Spain Pictured: King Felipe VI,Queen Letizia Ref: SPL5010963 190718 NON-EXCLUSIVE Picture by: Michael Murdock / SplashNews.com Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 0207 644 7656 Milan: +39 02 4399 8577 Sydney: +61 02 9240 7700 photodesk@splashnews.com World Rights, No Spain Rights

Bombă! Casa Regală a Spaniei se zguduie din temelii, susţine revista germană „Neue Post”. Conform sursei citate, Regina Letizia l-a fi înşelat recent pe Regele Felipe. Sub pretextul că vrea să iasă cu fetele în oraş, la Madrid, Regina ar fi plecat de pe domeniul regal de la Palma de Mallorca şi ar fi petrecut noaptea cu un „tânăr sexy”.

Nu este suficient că s-a încontrat cu soacra ei, Sofia de Spania, Regina Letizia este luată iar în vizorul presei tabloide cu un nou scandal. Conform ultimului număr al revistei germane „Neue Post”, Regina Letizia l-a fi înşelat recent pe Regele Felipe, tată+l fiicelor ei Leonor, de 12 ani şi Sofia, de 11 ani. Acesta nu este primul prilej cu care Letizia este acuzată de presă iberică de legături extraconjugale. Chiar dacă se afla în plină vacanţă cu familia la Palma de Mallorca, pe domeniul coroanei iberice, Letizia şi-ar fi părăsit inopinat, la sfârşit de săptămână, familia pentru a evada la Madrid „cu fetele”. Conform revistei italiene „Pronto”, Letizia a ieşit cu fetele în oraş la Madrid şi la un moment dat, femeile au fost anturate de o gaşcă de bărbaţi sexy.

Fiecare dintre femei s-a cuplat cu unul dintre tinerei şi la un moment dat Regina s-ar fi făcut nevăzută în compania unuia dintre ei. Revista „Point de Vue” afirmă pe de altă parte că acest episod ar face parte dintr-o „campanie de răzbunare a Reginei, care ar fi fost înşelată la rândul ei în urmă cu câţiva ani”. Conform sursei citate, conflictul din public din luna aprilie cu soacra ei Sofia ar fi pornit de la aceste zvonuri privind infidelitatea Letiziei.

Sursa: click.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here