”Către SRI, STS și cine o mai avea competentă: o grămada de cetățeni neangajați ai Ministerului Muncii, adusi de noul ministru Violeta Alexandru, se tot plimba prin zone de securitate clasa I-a și a II-a, inclusiv cabinetul ministerial, unde știti voi ce se afla, chiar și după program și pe la 10 seara”, a scris pe facebook fostul purtător de cuvânt al Ministerului Muncii, Cristian Vasilcoiu.

”Poate va uitați și voi măcar pe camerele alea de luat vederi la care aveți acces direct și in timp real!PS.: e trist dacă am ajuns eu sa aflu înaintea voastră, dragi angajați din servicii! P.S.2: Violeta, știu ca mâine o sa faci iar ancheta sa afli cine mi-a spus, dar nici măcar cine mi-a spus ca ai reorganizat parcarea nu ai aflat încă”, mai spune Vasilcoiu.

Ministrul PNL de la Muncă, Violeta Alexandru, este un adept al căsătoriilor gay. Ea este o prezență constantă la Gay Pride, manifestarea anuală a homosexualilor din București.

“Marsul diversitatii, organizat la Bucuresti, a reusit sa atraga in 2016 un numar record de participanti: peste 2.500 de persoane. (…) Pentru prima data, un ministru in functie din Guvernul Romaniei a participat la Marsul Diversitatii. Violeta Alexandru, ministrul pentru Dialog social, a transmis un mesaj oficial pentru comunitatea LGBT din Romania”, sublinia Active Watch in raportul privind DIU in Romania.

Ea a și fost recompensată de Active Watch pentru susținerea LGBT  cu premiul “Remus Cernea” pentru “curajul si consecventa cu care sustine valorile societatii deschise, ale drepturilor fundamentale ale omului”.

Sursa: flux24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here