Potrivit surselor politice, președintele PNL Ludovic Orban nu îl va propune pe Rareș Bogdan pentru conducerea organizației PNL București, ci pe Violeta Alexandru, fost ministru pentru Dialog social în Guvernul Cioloş.

Decizia lui Orban vine în contextul în care 600 de membri ai organizaţiei PNL Bucureşti au cerut, luni, instalarea lui Rareş Bogdan în fruntea filialei. 

Sute de membri ai PNL Bucureşti au semnat, luni, o scrisoare în care îi cer lui Rareş Bogdan, recent ales europarlamentar, să accepte preluarea şefiei PNL Bucureşti, o funcţie pe care, potrivit unor surse politice, cel mai probabil nu o va primi. Motivul: Ludovic Orban e nemulţumit de pretenţiile prea mari ale fostului moderator de televiziune.

În scrisoarea adresată lui Rareş Bogdan se vorbeşte despre construirea unei echipe solide, pentru a da Bucureştiului o guvernare corectă. Iar Rareş Bogdan ar fi omul „potrivit“ pentru îmbunătăţirea echipei de la Capitală. Pe de altă parte, semnatarii scrisorii se plâng de faptul că ei nu au fost felicitaţi de conducerea centrală, deşi au luat un număr mare de voturi, ci s-a vorbit e sancţionarea lor.

Printre semnatarii scrisorii sunt Cristian Olteanu (fost lider al PNL Sector 5), Marius Vintilă (vicepreşedinte PNL Bucureşti),  Hazem Kansou (secretar general al PNL Bucureşti) sau Bogdan Jelea (consilier Sectorul 5). De altfel, surse politice au precizat pentru Adevărul că în spatele scrisorii ar sta Olteanum, Kansou, precum şi Răzvan Sava(fost preşedinte al PNL Sector 4). Sursele menţionate susţin că sprijinul acordat lui Rareş Bogdan ar veni în urma unor negocieri purtate de aceştia pentru menţinerea lor în funcţii de conducere la sectoare.   

Citeste si Ludovic Orban, declarații după presupusul conflict cu Rareș Bogdan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here