Jurnalistul Mălin Bot și directorul Newsweek Sabin Orcan s-au luat la harță din cauza celor 40 de milioane de euro alocate de guvern către instituții media. Conflictul a fost sesizat de jurnalista Sorina Matei, care a publicat o poză pe pagina ei de Facebook.

„I-a pus capac lui Sabin Borcan discuția despre spaga Guvernului pentru #MafiaMedia. Directorul Newsweek vrea să aibă acces la borcanul cu miere de 40 de milioane de euro, pus la dispoziție de Guvernul Orban pentru ziariștii corupți.

Când l-am întrebat public dacă denunță șpaga, i-a sărit tot muștarul din borcan, pe pagina de FB. Asta e, nu poți să vinzi grădinarului castraveți … la borcan”, scrie Mălin Bot pe Facebook.

„Înțeleg că boschetarul de presă Bot face spume la gură că n-a fost inclus și el în lista instituțiilor media care vor primi publicitate de la stat. Asta pentru că, evident, orice scelerat care umblă cu bățul prin piață se crede o instituție media.
Singurul motiv, mă gândesc, e că guvernul n-a știut la ce categorie să-l încadreze. Nu exista rubrica de cerșetor pe persoană fizică.
N-am timp să mă ocup de el azi, pentru că trebuie să moderez un eveniment despre digitalizare, cloud, 5G și alte chestii greu de înțeles pentru indivizii ca el. Revin imediat ce mă eliberez. Nu de alta, dar n-aș vrea ca secta botaniștilor să rămână în ceață!”, a scris Sabin Orcan pe Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here