Charterul care face legătura între Cluj şi staţiunea egipteană Hurghada a fost la un pas de tragedie. Chiar înainte de a ateriza pe Aeroportul Internaţional Cluj, avionul s-a interesectat cu un stol de păsări, iar şocul a fost resimţit şi de aeronavă, potrivit Adevărul.

Piloţii au reuşit în cele din urmă să aducă avionul în siguranţă pe pistă, însă călătorii au trecut printr-un adevărat şoc, iar unii dintre ei s-au speriat că îşi vor pierde viaţa.

Acum, din cauza incidentului există o întârziere de câteva ore la decolarea cursei A24005 Cluj – Hurghada, dar şi a zborurilor subsecvente Hurghada-Bucureşti şi Bucureşti-Zanzibar din cursul acestei seri. „Ȋn timpul procedurilor de aterizare pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj, zborul A24006 cu proveninenţă din Hurghada, a ȋntâmpinat dificultăţi pricinuite de coliziunea cu un stol de păsări. Aterizarea s-a derulat ȋn condiţii de deplină siguranţă, iar după aterizare, o echipă tehnică efectuează verificări amănunţite ale aeronavei, ȋn vederea certificării pentru următoarea cursă.

Din pricina acestui eveniment, preconizăm o ȋntârziere de cca. 3h la decolararea cursei A24005 Cluj – Hurghada, dar şi a zborurilor subsecvente Hurghada-Bucureşti şi Bucureşti-Zanzibar din cursul acestei seri. Pasagerii afectaţi de aceste ȋntârzieri au fost informaţi şi au primit asistenţă pe aeroport din partea colegilor noştri. Ne cerem scuze pentru acest eveniment neplăcut şi vă asigurăm de toată implicarea ȋntregii noastre echipe ȋn soluţionarea rapidă a situaţiei”, au informat reprezentanţii companiei.

Citește și: Dacă la Tarom se fac restructurări, la Cluj o nouă companie va opera pe Aeroportul Avram Iancu

4 COMENTARII

  1. Așteptăm răspunsul oficial al conducerii aeroportului legat de măsurile pe care le vor lua pentru a preveni astfel de incidente pe viitor.
    Iar dacă vă luați meseria de jurnaliști în serios, ar trebui să menționați și care sunt măsurile care s-au luat până acum, și cum a fost posibil așa ceva.

  2. Culoar aerian cu obiecte zburatoare cu pene, luptă piept la piept cu paserea de fier ce tună și fulgeră doar sudalme spre restul tonelor ce zboară în văzul instituțiilor autiste incapabile de a pune guri de canal la nivel cu drumul, darămite avioane în așteptarea decolării fluviului de ciori de gunoi ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here