Sursa foto: Facebook

Sâmbătă, în prezența a peste 500 de susținători ai PSD Turda, fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, a lăudat echipa coagulată în jurul lui Ciortea Răzvan, subprefect de Cluj, și modul în care a reușit să reconstruiască filiala social-democrată, în condițiile în care oamenii din Turda și-au pierdut încrederea în politică și stat.
„Turda a fost una dintre comunitățile vibrante ale județului Cluj, o comunitate istorică, o fostă capitală a Transilvaniei.
Dezindustrializarea urmată de lipsa de atenție a statului asupra nevoilor și problemelor curente ale oamenilor au generat o puternică migrație a populației rezidente atât internă, dar mai ales externă. Cel mai grav este că cei rămași acasă au ales resemnarea și lipsa de implicare”, a scris Vasile Dîncu pe Facebook.

stânga: subprefect Ciortea Răzvan/ dreapta: Alexandru Cordoș, președinte PSD Cluj

Fostul ministru al Apărării a precizat că echipa PSD Turda a reușit să aducă problemele comunității atât în fața decidenților care sunt la conducerea județului Cluj, dar și în fața Guvernului Ciucă.
„Oamenii din Turda, dar și din toate aceste comunități similare, au nevoie să fie ascultați, au nevoie să li de redea demnitatea, au nevoie ca visele lor să fie transformate în proiecte care să conducă la dezvoltarea locală și care să le permită să redevină comunități puternice.
Șansa României este aceea de a-și dezvolta comunități puternice.
Am toată încrederea că echipa PSD Turda va reuși să aducă în fața turdenilor un nou fel de politică care să aducă o nouă speranță, o nouă șansă prin politici locale inteligente pentru ca Turda să poată renaște, să redevină comunitatea puternică pe care o cunoaștem”, a conchis Vasile Dîncu.

Reamintim că pe 21 octombrie, Vasile Dîncu a fost în vizită la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca.

„Eu rămân partenerul echipei Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca și o susțin în toate demersurile pentru că avem nevoie de servicii ireproșabile atunci când vine vorba de sănătate”, a declarat în aceea perioadă Vasile Dîncu.

Citește și: Clădirile publice din Cluj-Napoca, acoperite cu panouri fotovoltaice. Câți bani sparge municipalitatea pentru producerea de energie regenerabilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here