Alexandru Cumpănaşu a publicat, duminică, pe Facebook, o scrisoare a tatălui Alexandrei Măceşanu, în care acesta arată că are încredere în continuare în autorităţi pentru a-i găsi copilul, precizând că va face totul pentru aflarea adevărului.

Redăm integral scrisoarea publicată pe Facebook de Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu:

„Scrisoare către toţi oamenii creştini care ne-au fost alături.

Mă numesc Măceşanu Nelu, tatăl Alexandrei şi am un mesaj pentru toţi cei care îl atacă pe vărul meu: Îmi pare rău că l-am amestecat pe Sandu în toată nenoricirea noastră. I-am spus-o şi lui de câte ori ne-am văzut. Îmi pare rău pentru că am văzut câţi oameni răi îl atacă şi îi creează probleme pentru că l-am rugat să ne ajute să o găsim pe Alexandra. Noi am apelat la Sandu şi Iulian pentru a ne ajuta nu ei s-au băgat peste noi. Cred că TOŢI cei care îl atacă nu sunt oameni creştini şi au interese ciudate sau nu au copii să înţeleagă prin ce trecem.

Eu şi soţia mea ne-am pus toată încrederea în vărul meu de la început, de joi seara când i-am spus lui şi varului nostru Iulian că ne-a dispărut fata. Din primul moment, Sandu şi Iulian au sărit în ajutorul nostru cu tot ce au putut. Sandu a făcut pentru noi mai mult decât orice politician sau instituţie. Şi eu si soţia mea am văzut cum politicienii şi alţii îl critică pe Sandu pentru că este alături de noi. Şi atât eu, cât şi sotia am hotărât să le spunem chiar dacă Sandu a insistat să nu o facem că greşesc foarte mult şi nu este deloc creştinesc cum procedează.

Sandu nu este un om foarte vorbăreţ, dar când apelezi la el îşi dă sufletul să ajute. Aşa cum face şi cu mama Vica, aşa a facut şi cu noi. Îmi pare rău Sandule că ţi-am creat probleme şi te-am amestecat, dar nu aveam încredere în nimeni altcineva. Vreau să mai spun atât: i-am dat lui Sandu hârtie să ne reprezinte peste tot: la tribunal, la parchet, la poliţie, la televiziune şi ziare.

Cine poate să spună că tot ce a făcut el a fost pentru a se folosi de fetiţa noastră dragă, NU este omul lui Dummezeu şi nu este creştin. Sandu ne-a întrebat despre tot ce a făcut în numele nostru şi dincolo de necazul prin care trecem care este un coşmar, din care nu ne mai trezim, atacarea lui Sandu este lucrul care ne-a supărat şi mai tare şi am hotărât să-i trimit această scrisoare să o facă publică pentru că are nevoie de sprijinul nostru, nu doar noi de al lui. Cred că aceia care îl critică pentru că suferă lângă noi ar trebui să se ducă la biserică să se roage şi să-şi cureţe răutatea şi veninul.

Noi credem în continuare în autorităţi şi în Sandu că vor reuşi să ne găsească fata şi adevărul. O să facem totul pentru a afla adevărul despre copilul nostru. Suntem creştini şi nu avem răutate, dar celor care vorbesc despre glorie sau imagine a lui Sandu pe seama necazului nostru le spunem atât: să le fie ruşine, iar celor care cred în el să-l sprijine să lupte nu doar pentru fata noastră, ci pentru toţi copii care au trecut prin aşa ceva. Dumnezeu e sus şi îi vede pe toţi: şi pe cei răi şi pe cei buni şi are grijă de fiecare!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here