În sfârșit după atâta amar de ani CNSAS a votat de ziua Europei în unanimitate reverificarea relației lui Traian Băsescu cu Securitatea. Deși a reușit să înșele vigilența angajaților CNSAS de nu mai puțin de patru ori din 2002 încoace, iată că lui Traian Băsescu i se înfundă. Știrea a fost dată în premieră chiar de oficinele din presă ale Securității, site-ul lui Tapalagă, G4media și cel al Andreei Pora de la Europa Liberă. Știrea bineînțeles a fost dată pe surse, la început.

Cum de fostele slugi ale lui Traian Băsescu îl dau în vileag tocmai ele este foarte simplu. Maurul și-a făcut datoria, maurul trebuie să moară. Traian Băsescu cel mai ticălos om politic din 1989 încoace și-a făcut datoria și acum trebuie să dispară din peisaj. Și Băsescu nu-și respectă obligația de a se retrage din viața politică.

În momentul când Traian Băsescu și-a anunțat retragerea din fruntea PMP unde în locul lui a fost înscăunat un ilustru anonim PMP a încetat de fapt să mai conteze pe scena politică autohtonă. Au început dezertările parlamentarilor PMP către PNL, USR și chiar PSD, iar unele organizații PMP au trecut în bloc la celelalte partide politice. A început să se discute tot mai des în mass-media și nu numai despre fuziunea prin absorbție a PMP cu PNL. Și într-adevăr lucrurile mergeau în liniște spre acest deznodământ.

În schimb, dosarele familiei Băsescu mergeau bine în instanță. Fiica cea mare a ex-președintelui a scăpat prin clasare de două dosare penale, ginerele lui Băsescu a fost achitat definitiv de murdara justiției românească. Totul era conform înțelegerii: Băsescu se retrage, PMP-ul dispare și familia lui Băsescu scapă de dosarele penale. Dar Traian Băsescu nici mentalitate de mafiot nu are, pentru că el nu respectă nicio înțelegere. A revenit pe scena politică drept locomotiva listei la europarlamentare a PMP, a băgat în priză ce a mai rămas din partidulețul său și într-adevăr a crescut în sondaje. Probabil PMP va reuşi să facă cel 5% necesar accederii în Parlamentul European. Consecinţa va fi nu numai că Traian Băsescu va mai băga 1 milion de euro în buzunar în următorii cinci ani, ci şi că PMP nu se va dezintegra şi va participa la următorul ciclu de alegeri prezidenţiale, locale şi parlamentare. Jale mare în statul paralel pe care Traian Băsescu l-a cultivat şi l-a adus aproape la o perfecțiune a răului.

PMP trebuia să dispară ca să se îngrașe USR (Uniunea Securității Române) și PNL-ul trădătorului de neam și țară Klaus Iohannis. Așa că i-au răspuns pe măsura fostului președinte. Existau bănuieli încă de acum 15 ani că Traian Băsescu a fost informator al Securității, dar n-a fost găsit dosarul acestuia și nici actul prin care a devenit colaborator. Acum știm cu certitudine că Traian Băsescu a fost racolat în timpul studenției la Institutul de Marină încă din anul 1973. Acum am aflat că primul lui nume de cod dat de către recrutorul lui din D.I.A. (Direcția de Informații a Armatei), actualmente numită DGIA (Direcția Generată de Informații a Armatei) a fost “Petrov”. Va fi mult mai ușor de găsit acum în alte dosare ce a făcut Petrov, adică Traian Băsescu.

Dacă ar avea bun simț și instinctul conservării, Băsescu s-ar retrage. Dar nu le are nici pe unul, nici pe altul. Trebuie să fim pregătiți în următoarele luni să aflăm ce mârșăvii a făcut toată viața acest securist nenorocit din 1973 încoace adică de 46 de ani. Viața acestui gunoi a stat de jumătate de secol sub cerul negru al Securității. A mințit ca un porc o țară întreagă și a creat sistemul odios condus de monștrii ca: Laura Codruța Kovesi, George Maior, Florian Coldea și clonele lor de la toate nivelele din România. Gunoiul de Băsescu a nenorocit o țară, a trădat un popor. Sper să aibă un sfârșit pe măsură și să răspundă pentru toate relele făcute. Ziua judecății pentru el nu e foarte departe pentru că așa cum îmi spunea un prieten bun: „Mare atenție, păcatele făcute se ispășesc în această lume, nu știm dacă și ce se întâmplă după moarte”. Cred că Băsescu se îndreaptă sinucigaş spre împlinirea propriului destin.

Liviu Man

1 COMENTARIU

  1. Superba analiza facuta acestui ..DIAVOL.. cu chip de om basescu traian. Acest monstru cu origini incerte, ce a nenorocita aceasta tara si acest popor, ca nimeni altul in istoria noastra milenara. Doamne ajuta aceasta profetie domnule Liviu Man.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here