Primarul Emil Boc anunță că pe lângă amendă, se vor confisca și mașiniile celor prinși în flagrant, aruncând ilegal materiale de construcții la marginea pădurilor. Depozitarea deșeurilor în locuri neamenjate duce la poluarea naturii care înconjoară orașul și la amenzi enorme.

”Nu merge să depozitați la margine de păduri pentru că amenzile sunt uriașe. Vă confiscăm și mașina, dacă vă găsim în flagrant. Dacă nu, vă găsim oricum pentru că avem instrumente de a găsi pe oricine. 

Folosiți aceste instrumente pe care le-am pus la dispoziție. Dacă faci lucrări, nu te duce să arunci noaptea la marginea Făgetului sau Borhanciului, pentru că dăunează mediului și apoi sunteți prinși și plătiți de zece ori mai mult decât să închiriați o mașină și să duceți deșeurile la centrele din Mărăști și Mănăștur”, a spus Emil Boc.

Deșeurile aduse personal de cetățeni vor fi preluate gratuit.

Cetățeni sunt sfătuiți să ducă deșeurile la cele două centre de colectare selectivă din Mănăștur, strada Bucium, lângă sediul CTP și cel din Mărăști, pe strada Fabricii, acesta poate fi găsit sub podul Fabricii, intrarea se face de pe strada Septimius Severus.

Oralele de funcționare a centrelor este de luni până vineri între orele 09:00-17:00 și sâmbăta între orele 08.00-14.00. Programul va suferi modificări pe perioada verii. Schimbările vor fi comunicate ulterior.

Sursă: Cluj: Se confiscă mașina celor care depozitează ilegal materiale de construcții

Citește și: Copiii la mâna prădătorilor sexuali din România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here