sursă: https://www.facebook.com/petre.iacob.16/posts/1369809620129688

10 primari, șefi de cabinet și directori de stat au organizat un așa-zis totem în scopul celebrării „vârstei” de un an a unei pasarele pietonale.

„Primarul orașului Popești-Leordeni a anunțat pe Facebook că acest «totem» a fost inaugurat «în semn de recunoștință pentru cei implicați în realizarea pasarelei». Pe el apare și primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, și șeful de cabinet al acestuia, fostul jurnalist Cristian Zărescu. «Totem», cum i-a zis chiar primarul, semnifică un monument pentru cineva sau ceva care este simbol și protector al unui trib și este venerat ca atare.”

Printre cele 10 nume se regăsesc cel al primarului Petre Iacob (Pro România), acesta fiind primul, urmat de primarul sectorului 4 Daniel Băluță, șeful de cabinet al primarului sectorului 4 Cristian Zărescu, directorul general al Metrorex Gabriel Mocanu, city managerul din Popești-Leordeni Alin Todireanu.

„Petre Iacob a devenit primar al orașului Popești-Leordeni în 2012, când a candidat din partea PSD. El a câștigat al treilea mandat în 2020, când a candidat din partea partidului Pro România.”, iar potrivit CV-ului de pe site-ul primăriei, acesta a obținut diploma de Bacalaureat în anul 1999, adică la 25 de ani după absolvirea școlii profesionale.

Sursă: Libertatea

Citește și: PSD vrea o anchetă în „cazul Petrov”: „Și-a folosit funcţia prezidenţială pentru a bloca apariţia acestor documente”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here