Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj anunță că, începând de luni, 18 noiembrie 2019, eliberarea certificatelor de cazier judiciar şi a adeverinţelor pentru integritate comportamentală se va face într-o nouă locaţie.

IPJ Cluj anunță o nouă locație pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar şi a adeverinţelor pentru integritate comportamentală în contextul în care în corpurile de clădire ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj se efectuează lucrări.

„În contextul implementării la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj a proiectului finanţat din fonduri europene nerambursabile cu titlul ”Reabilitare, creșterea eficientei energetice, gestionarea eficientă a energiei la imobile existente corpurile C2 și C20, modificări interioare, amenajare spații de lucru în pod existent (C2) amenajare incintă și refacere împrejmuire la I.P.J. si D.J.I. CLUJ”, finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţie 3.1. – sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, vă informăm că începând cu data de 18 noiembrie 2019, eliberarea certificatelor de cazier judiciar şi a adeverinţelor pentru integritate comportamentală se va face într-o nouă locaţie din Cluj-Napoca”, informează IPJ Cluj.

Astfel, începând de luni, eliberarea certificatelor şi a adeverinţelor se va face pe strada Corneliu Coposu, nr. 167, la parter.

Program eliberare certificate/adeverințe:

Luni-Joi: 08:30 -14:30

Miercuri: 16:00- 18:00

Vineri: 08:30-13:30

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here