Primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu, a anunțat că se vor suplimenta cursele CTP și va fi reluată circulația pe strada Răzoare.

„Am avut discuții cu conducerea CTP pentru eficientizarea programului curselor, suplimentarea numărului de mijloace de transport, iar în cazul în care va fi necesar, chiar testarea unor eventuale modificări temporare ale rutelor. Poliția locală a fost și va fi prezentă în intersecții cu dificultăți (ex: zona Terra) la primele ore, pentru decongestionarea traficului rutier”, a declarat Pivaru.

Primarul din Florești a amintit că lucrările la strada Eroilor, inclusiv refacerea accesului către strada D. Mocanu, avansează, lucrându-se zi și noapte pentru ca proiectul să fie finalizat. Mai mult, edilul a lansat un apel de responsabilitate tuturor părinților.

„Folosiți transportul în comun destinat exclusiv elevilor! Nu este este etic și corect să consumăm resurse pentru autobuze școlare care transportă doar câțiva elevi (spre exemplu au fost autobuze cu doar 2, respectiv 4 elevi). Transportul destinat exclusiv elevilor va fi monitorizat în urma datelor primite după prima săptămână de cursuri. Cursele CTP destinate elevilor sunt însoțite de polițiști locali, pentru a asigura deplasarea în cele mai bune condiții pentru școlari către unitățile de învățământ”, a spus Bogdan Pivariu, potrivit Zcj.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here