Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești, a anunțat că a alocat bani în bugetul comunei din anul 2021 pentru a construi o pasarelă peste trecerea de pietoni de lângă Metro Cluj, loc unde s-au întâmplat foarte multe accidente și au murit mulți oameni.

”Acolo este un proiect din 2018, pe Bugetare participativă. Conform legii trebuie să fie bugetat și vine în completarea siguranței traficului, pentru că poate deservi pietonii care vin dinspre Cluj-Napoca și vor să ajungă în spatele zonei BMW, Metro, unde locuiesc, pe acea pasarelă.

Lucrurile sunt complicate, pentru că avem nevoie de colaborare cu CNIR, aviz de la Muzeul Apei, pentru că este în apropiere, trebuie corelat cu Spitalul Regional de Urgență. Acea zonă ane nevoie de o stație de autobuz pentru a nu încurca traficul și a nu pune pe nimeni în pericol”, a spus primarul Bogdan Pivariu.

Zona treceri de pietoni de la Metro a fost scena multor accidente până acum, iar o pasarelă este cerută de mulți ani, fără succes până acum, conform StirideCluj.

Pasarela a fost prevăzută în bugetul pe 2021 și are finanțare. 

Citește și: DNA Cluj i-a trimis în judecată pe oamenii de afaceri care au deturnat ”Crăciunul în Maramureș”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here