Secretara unei facultăți a făcut mai multe firme porno în biroul secretariatului Facultatății de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnice Timișoara.

Ea ar fi fost recunoscută chiar de către studenți, iar întreaga ei carieră a ieșit la iveală în ultimele zile, astfel că fata a fost nevoită să demisioneze din funcția de secretară.

Se pare că unul dintre filmulețele publicate pe site-ul de specialitate a fost filmat chiar în biroul secretariatului de la Facultatea de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnica Timișoara.

Fosta secretară își spunea Sweet Bunny, iar filmulețele ei, în care apărea cu un bărbat, probabil prietenul ei, nu puteau fi vizionate din România, fiind blocate pentru țara noastră. Orice persoană cu cunoștințe în ceea ce privește calculatoarele le putea accesa ușor printr-un serviciu VPN sau chiar un proxy.

Când au devenit conștienți de faptul că filmulețele lor de pe Pornhub au devenit mai publice decât se așteptau ei, chiar în România, atât fosta secretară, cât și tânărul despre care se crede că ar fi prietenul ei și-au șters toate conturile de pe rețelele de socializare.

Contactați de către reporterul Libertatea pentru un un punct de vedere, reprezentanții Universității Politehnica din Timișoara susțin că nu au nicio poziție privind acest incident.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here