Vincenzo De Luca, guvernatorul Regiunii italiene Campania, a criticat dur modul în care NATO gestionează situația din Ucraina, catalogându-l pe actualul secterat al NATO drept semianalfabet.

„Am creat cu mâinile noastre nebunia. De ce? Pentru lărgirea NATO în Ucraina. Mergeți la diavol!!! Spunem că trebuie să facem războiul democrației contra dictaturii? Atunci să spunem lumii că nu mai vorbim cu China, cu Arabia Saudită, cu Emiratele Arabe Unite, nu mai vorbim cu două treimi din lume unde nu este democrație. Noi indicăm o perspectivă spre al treilea război mondial. Suntem într-adevăr la nebunie”, a spus el.

„Este păcat că în Statele Unite nu mai există Kissinger, nici măcar Brzezinski, acei mari diplomați care aveau în primul rând simțul istoriei, nu acești primitivi, grosolani, semi-analfabeți care vorbesc fără să măsoare greutatea cuvintelor. Și îi regret pe Aldo Moro, Andreotti, marii noștri oameni de stat, care înainte de a deschide gura cunoșteau istoria țărilor, a Europei, și nu erau semi-analfabeți ca secretarul NATO”, a mai adăugat De Luca.

Citește și: Frații Așchilean vor amenaja centrul de cartier din Iris

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here