Jurnalistul Ion Novacescu a sters de pe blogul personal postarea in care a recunoscut ca a colaborat cu Securitatea si in care spunea ca va scoate dosarul sau de colaborator si il va prezenta public. Astfel, Novacescu arata ca nu se va tine de cuvant si crede ca va putea anunta public ca nu a mai colaborat cu securitatea. El spera ca poate va reusi sa se angajeze la Universitatea Babes-Bolyai, unde a predat timp de un semestru, dar apoi a fost dat afara de decanul Facultatii de Studii Europene, Nicolae Paun, care nu agreaza colaboratorii Securitatii. Gazeta de Cluj va prezinta o imagine cu postarea pe care a sters-o pseudo-jurnalsitul aici. Suntem curiosi cat timp clujenii vor mai tolera un colaborator al vechii Securitati..

„Am contactat o persoana abilitata din Bucuresti, care se va ocupa ca sa-mi obtina copii legalizate de catre CNSAS dupa dosarul meu de la securitate”, scria in urma cu un an de zile Novacescu pe blogul personal novacescu.ro.

„Am refuzat oferta Partidului Poporului Dan Diaconescu de a candida la Primaria Cluj, care m-a onorat si m-a ispitit profund, din alte motive; iar CNSAS nu se poate opune daca esti cinstit si, la inceputul activitati tale, recunosti ca ai avut o „colaborare” cu securitate; dar n-ai facut politie politica sau rau vreunui om”, arata intr-un alt paragraf Ion Novacescu in sursa mentionata.

Novacescu nu este la primul incident de acest fel, el a mai sters de pe blogul personal o postare in care descria cu lux de amanunte cum a jucat primul meci pe Cluj Arena alaturi de Alin Tise, la acea vreme presedintele Consiliului Judetean Cluj, si de sefii ACI, familia Aschilean. Acest fapt a fost relatat de Napocanews aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here