Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a adresat o invitaţie preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, d-nul Mircea Sandu şi antrenorului reprezentative naţionale de fotbal a României, d-nul Victor Piţurcă, de a efectua o vizită, în perioada imediat următoare, la viitoarea arenă sportivă a judeţului Cluj.

„Ne apropiem de finalizarea construirii acestui important obiectiv, demult aşteptat de către clujeni. Deja am avut discuţii cu forurile decizionale din fotbalul românesc, pentru a lua în calcul organizarea unui meci oficial al echipei naţionale în această toamnă pe Cluj Arena. Vizita oficialilor FRF ar fi un bun prilej pentru aceştia de a lua efectiv contact cu ceea ce oferă viitoarea arenă”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.  

Construirea viitoarei arene sportive a judeţului Cluj va fi finalizată la sfârşitul acestei veri. Reamintim faptul că preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a solicitat, printr-o adresă, Federaţiei Române de Fotbal să ia în calcul disputarea la Cluj a meciului din această toamnă din preliminariile Campionatului european de fotbal, dintre reprezentativa României şi selecţionata similară a Belarus, solicitare primită cu interes de forul fotbalistic naţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here