Directorul General al CNAIR SĂ, Narcis Neagă, a inspectat lucrările de remediere ale problemelor apărute de DN 1C la jumătatea lunii mai în urma alunecărilor de teren provocate de ploile abundente din zonă.

În urma discuţiilor de astăzi, reprezentanţii Antreprenorului, FCC Construccioni SA, au estimat că lucrările de reparaţii vor fi finalizate în cursul lunii august anul curent.

Reamintim că la momentul producerii alunecărilor de teren de pe DN 1C, Directorul General al CNAIR, s-a deplasat la fata locului pentru a discuta cu antreprenorul despre începerea rapidă a lucrărilor de reparaţii.

Precizăm că o comisie a CNAIR Central, condusă de Narcis Neagă, însoţit de Directorul General Adjunct Cristian Andrei, Directorul Dezvoltare Drumuri Naţionale, Poduri şi Variante Ocolitoare, Mihai Basulescu, Directorul Direcţiei Tehnice, Gheorghe Ispas şi Directorul DRDP Cluj, Radu Băruţă, a inspectat zonele cu probleme şi lucrările aflate în desfăşurare pe raza regionalei.

Cu această ocazie, Narcis Neagă a cerut conducerii DRDP Cluj să supravegheze riguros toate lucrările şi să fie foarte atenţi la respectarea termenelor asumate de constructori, precum şi la calitatea lucrărilor executate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here