Daniel Tămaş, șeful Direcţiei Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj, demis de CJ Cluj, instituția care administrează direcția clujeană, a pierdut procesul în care contesta demiterea.

”Admite recursul declarat de recurenţii JC şi CJC împotriva sentinţei civile nr. 574 din 06.04.2020, pronunţată în dosarul nr. 4673/117/2017* al Tribunalului Cluj, pe care o casează în tot în sensul că, rejudecând, respinge ac?iunea formulată. Decizia este definitivă. Pronuţată în şedinţa publică din 07.10.2020.”, arată soluția pe scurt a instanței.

În urma unei evaluări făcute de CJ Cluj, Tămaș a fost declarat ”incompetent profesional”.

ZIUA de CLUJ a solicitat CJ o poziţie în acest caz, iar instituţia a confirmat că directorul DGASPC a fost destituit în 7 octombrie. „Instanța decis că hotărârea CJ Cluj nr. 50, din 2017, privind eliberarea din funcția publică de conducere de director general al DGASPC Cluj, a fost legală. Decizia în cauză, declarată legală de către instanță, a fost luată de către CJ Cluj ca urmare a evaluarării conducerii DGASPC, acesta fiind declarat drept incompetent profesional, obținând nota 1,25, calificativ nesatisfăcător”, ne-a transmis CJ.

7 COMENTARII

  • Dragă „Nicolle”, eu i-am sesizat în scris lui Tămaş Claudiu-Daniel, fost șef al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj, şi i-am arătat că în Cluj-Napoca, în fiecare duminică, pe lângă biserici sunt scoşi la cerşit copii şi nicio autoritate a Statului nu vede. Poliţia şi Protecţia copilului nu au făcut nimic. Oare de ce?

   • Ma pis pe mine de ras, Nicolle te-au descoperit mama, ce te faci? asa e cand vorbesti si crezi ca numa tu stii, vezi tu, degeaba ai () daca n-ai (O) , intelegi?

    Nu intelegi, asai? m-am gandit eu.

    Dan -stii tu care, hai ca aici sigur iti aduci aminte :):):)

 1. Este clar că poliția și protecția copilului nu au făcut nimic în ceea ce privește acest fenomen degradant al copiiilor-cerșetori. Poate că Domnul Primar Emil Boc va pune la treabă poliția locală. În mod logic, iresponsabilii care își trimit copiii la cerșit ar trebui decăzuți din dreptul de părinți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here