Șeful Poliției Dej, Alin Câmpean care ar fi participat la o petrecere cu interlopi în timpul stării de urgență a fost demis din funcție, informează ziardecluj.ro.

Amintim că în mediul online au apărut imagini cu Alin Câmpean, șeful Poliției din Dej, și Valer Gavrilă, agent-șef principal la Serviciul de Ordine Publică în același municipiu. Aceștia apar în imagini de la petreceri cu personaje cunoscute în zonă drept interlopi.

Alin Câmpean

Textul apărut în ziardecluj.ro cu privire la demisia lui Alin Câmpean:

Când acuzi un jurnalist de miniciună, deși jurnalistul a spus adevărul, nu reușești decât să îl ambiționezi pe jurnalist să își apere reputația. Ancheta noastra a început cu adevărat, nu în momentul apariției pozelor cu șeful Poliției Dej Alin Campean, care a stat la băute cu interlopi și proxeneți, ci în momentul în care Alin Câmpean și proxenetul Șarpele Nebunul au spus ca poza este din septembrie anul trecut și ca noi am mințit. Totul a culminat cu încă o palma morală pe obrazul nostru, în momentul în care, în mod nedrept și ilegal, biroul Control INTERN din cadrul IPJ Cluj a avut tupeul să-l albeasca pe Câmpean și să-l scoată nevinovat.

E adevarat, a prins bine și desantul procurorului asupra proxeneților, dar aceasta este o victorie a Ziar de Cluj, Mihaela Trif, Victor Lungu și subsemnatul, care prin dezvaluirile făcute am stat ca un ghimpe în spatele celor ce voiau să închidă dosarul.

Avansat la excepțional în decembrie 2019, Alin Câmpean a fost eliberat din funcție astăzi, ceea ce înseamnă că Poliția Dej va avea un nou șef, sperăm cinstit și ferm. Din păcate, Alin Câmpean rămâne polițist, din fericire, Ziar de Cluj își păstrează reputația de ziar incisiv și corect. 

4 COMENTARII

  1. dar despre amanta lui Rus Mircea, seful IPJ, inspectoarea Ene Andra, instalala din simplu lucrator la Biroul Investigatii Criminale , direct pe functia de adjunct sef de sectie la sectia 3 politie din Cluj Napoca, cand aveti de gand sa scrieti? ca se plange sefu de la sectia 3, un vechi si bun ofiter cat e de proasta individa, de trebuie sa o duca in spate ca e doar amanta sefului de inspectorat. De fapt concubina ca locuiesc impreuna. da asa e cand pupincurismul e la moda si curvele sunt promovate pe functii. Sau protectia pe care Rus Mircea o acorda infractorilor grei din Cluj, gen Manases Joska, despre astea cand aveti de gand sa scrieti ? Sau de nasitul copilului lui Diavolu? sau de clubul Byblos de unde-si ia partea ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here