Șeful PSD Cluj, Horia Nasra, acuză administrația județeană de faptul că nici măcar 10% din modernizarea drumurilor județene nu a fost finalizată.

Modernizarea/reabilitarea drumurilor judeţene din Cluj a fost principala promisiune electorală a consilierilor judeţeni PDL, apoi PNL, din Consiliul Judeţean Cluj şi a șefului CJ Cluj, Alin Tişe, în ultimii opt ani.

„Salut sinceritatea dlui. Istvan Vakar, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, care a recunoscut, în urmă cu câteva zile, că lucrările NU SUNT ÎN GRAFIC. Aşa este, nici măcar 10% din modernizarea drumurilor judeţene promisă NU A FOST FINALIZATĂ! Faptul că excutivul judeţean s-a lăudat, în multe cazuri, cu inaugurarea primului strat de asfalt, nu înseamnă că modernizarea a fost FINALIZATĂ! Cârpelile şi asfaltările neconforme, antamate ca mari realizări de către liderii vremelnici ai judeţului, nu ţin de modernizarea sănătoasă a unui drum, începând de la stratul de bază stabil şi continuând până la stratul de uzură” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Citeste si CJ Cluj a semnat contracte de peste 30 milioane lei pentru reabilitare de drumuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here