InfoCons trage un semnal de alarmă că în România sunt 114 tipuri de măști neconforme și cere retragerea măștilor periculoase din farmacii și magazine.

”Cu ocazia începerii noului an școlar, InfoCons are plăcerea de a le ura elevilor, atât mici cât și mari, mult succes și multe realizări in noul an!

De asemenea, dorim să le atragem atenția părinților asupra importanței pachețelului pentru școală al celor mici. Nu uitați, un simplu sandviș poate conține până la 42 E-uri! 

Atentie la modul de depozitare si termenul de valabilitate.

Multe produse care sunt parte componenta a unui sandvis mai ales in aceste zile calduroase au ca  mod de depozitare o temperatura de pana la +5 C.

Descărcați aplicația gratuită InfoCons pentru a scana codul de bare al produselor și a vedea exact ce număr de aditivi alimentari au acestea!

Totodata purtarea mastii este obligatorie atat in unitatea scolara cat si in curtea acesteia, dar atentie la tipul de masca achizitionat mai ales pentru copii si adolescenti.

Trebuie sa fie atenti atat din punctul de vedere al contactului direct cu fata cat si din punctul de vedere al faptului ca acestia respira prin astfel de produse.

In prezent sunt 114 tipuri de masti neconforme”, este mesajul transmis de infocons.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here