Piesa care s-a rupt în timp ce maşina circula pe autostradă FOTO / Marian Pătru

O familie întreagă a fost la un pas de a muri când se întorcea de la mare şi se îndrepta spre Craiova. Şoferul povesteşte că maşina pe care o conducea a început să vibreze după ce s-a auzit un zgomot puternic. „Din fericire, am putut să trag pe dreapta, dar ce am aflat ulterior mi se pare de neacceptat”.

Incidentul a avut loc pe data de 3 august 2020. Marian Pătru din Craiova, de profesie inginer de aviaţie, se întorcea de la mare alături de soţie şi cei doi copii de 10, respectiv 15 ani. Bărbatul conducea maşina personală, un BMW X 6. 

„Pe autostradă, la km 65, am auzit un zgomot foarte puternic şi maşina a început să vibreze agresiv. Din fericire, am putut să trag pe dreapta, dar ce am aflat ulterior mi se pare de neacceptat. Se rupsese cardanul din faţă, Maşina se umpluse de ulei, copiii s-au speriat, au început să plângă. A fost infernal. Imediat mi-am dat seama că este ceva în neregulă. Cardanul nu putea să se rupă decât în urma unei erori de fabricaţie”, a declarat Marian Pătru, potrivit adevarul.ro.

„Maşina a avut o acţiune de schimbare a cardanului, dar eu n-am ştiut”

Bărbatul a aflat nu numai că avea dreptate, ci şi că producătorul german trimisese o notificare către reprezentanţa din România ca vehiculul să fie programat urgent în service pentru schimbarea cardanului.

Vezi video AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here