Senatorii români au adoptat tacit un proiect de lege care va duce la o ”vânătoare de vrăjitoare” a homosexualilor din România.

Senatul României a adoptat tacit un proiect de lege propus de Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR), partener de coaliție guvernamentală cu PSD (S&D) și PNL (PPE). Acesta prevede „protejarea copilului împotriva difuzării prin orice mijloc de conținut privind devierea de la sexul stabilit la naștere sau popularizarea schimbării de sex sau a homosexualității”.

O adoptare tacită are loc doar în prima cameră, în speță Senatul. În prima cameră unde a fost depusă legea este posibilă adoptarea tacită a acesteia. Camera Deputaților este camera decizională, cea în care au loc dezbaterea și votul asupra proiectului de lege. Deoarece proiectul de lege nu a fost votat sau dezbătut timp de 45 de zile, acesta a fost adoptat de Senat și a trecut la Camera Deputaților. Proiectul de lege modifică Legea nr. 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului.

Inițiatorii susțin într-un memorandum că „în societățile țărilor din vestul Europei asistăm în zilele noastre la un asalt al unor noi ideologii, precum teoria genului, ce pun în pericol valorile tradiționale, bazate pe creștinism, și însuși nucleul de bază al societății, familia creștină”. Proiectul de lege reprezintă o abatere de la Constituția României și de la deciziile Curții Constituționale.

La 15 iulie 2021, Comisia Europeană a inițiat procedura de constatare a neîndeplinirii obligațiilor (procedură de infringement) împotriva Ungariei din cauza legii „anti-LGBTIQ” adoptată în Parlamentul maghiar. În decembrie 2021, Comisia a trimis o scrisoare de aviz motivat guvernului ungar în care prezenta argumentele juridice care stabilesc lipsa de conformitate a dreptului maghiar cu dreptul UE.

La 3 aprilie 2022, referendumul desfășurat de guvernul ungar pe chestiuni LGBTI a fost categoric invalidat, deoarece nu a atins pragul minim de 50% pentru niciun răspuns la oricare dintre cele patru întrebări ale sale.

1 COMENTARIU

  1. 2012 = 2021 ???Senzational!!! Cred ca Nostradamus era putin bolnavior si a incurcat 2012 cu 2021.Pare ca e destul de astfel.Poate ca citea sau scria in oglinda?Rusia face ca un cerc cantabric in Ucraina de la originile lor scitice si sarmat si o epurare a ucrainenilor si crearea tampului Armada.Sunt precum colosii de lut in cap din vechime cum era Titanu, Otanu, Itanu, Botanu sau Putanu.Se pare ca toate imperiile au cam aceeasi istorie aproape identica ca o paralelistica cronologica prin secole.Si acum ar incepe prin Estonia/estoria sau ostrogoths,sau Riga Norocului,Ragnaroc,Riga Nordului,Liga Nordului,Marile Nordului,Regii Norocului/Norocul Regilor,Ruleta Norocului,Riga Cripto,NoroculGorodian.In cronologia antica au existat 4 bipolari care exista si astazi,de fapt sunt cam aceeasi uneori antagonisti celto-germanii,indo-chinezii,slavii si agricultorii africani.Si au cam aceleasi chestii care le aveau din istoria lor din epoca veche.Se zice ca dupa WW, terminatii din nord au migrat inspre sud unde au aparut zonele vechilor civilizatii antice care erau tot cam la fel si cam aceiasi din cauza ca acolo apareau aceleasi civilizatii cu aceleasi demografii si cu istorii similare.
    Nici cosmosul nu e prea posibil de navigat si planeta se va scufunda ca in catrene in furtuna exploziei galaxiilor si stelelor gigantice enorme care se gasesc in univers.Nici Statia Spatiala internationala nu poate naviga pana la planeta Moarte din cauza gheturilor si nici nu prea cresc fara lumina soarelui si a lunii si a campului magnetic.Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here