Senatorul Vasile-Cristian Lungu atrage atenția asupra încălcării consimțământului părinților cu privire la tratamentele medicale ce se promovează din ce în ce mai puternic din cauza pandemiei. Se discută despre vaccinare ca o soluție garantat salvatoare împotriva pandemiei, însă vaccinul promovat va fi totuși un tratament medical în testare, fără informații reale despre efectele adverse ale acestuia.

Ministerul Sănătății va introduce vaccinarea ca o măsură de asigurare a sănătății colective fără date clare despre efectele adverse la nivel de individ și vor apărea restricții de acces cum s-a întâmplat anul trecut când același minister a trimis o circulară inspectoratelor școlare prin care obliga vaccinarea copiilor, iar copiii care nu erau vaccinați, nu aveau dreptul la educație. Imunizările programate de către stat sub umbrela îngrijorării pentru sănătatea colectivă va forța mâna părinților obligându-i să își vaccineze copiii.

Candidatul Partidului Mișcarea Populară la președinția Consiliului Județean Cluj contestă intervenția statului în viețile oamenilor și le reamintește părinților că trăiesc într-un stat democratic unde au drepturi și libertăți. Senatorul Vasile-Cristian Lungu a declarat în repetate rânduri că statul nu are dreptul să impună un tratament medical asupra oamenilor pentru că acest demers duce la încălcarea Constituției și a drepturilor omului. 

Comandat: Partidul Mișcarea Populară Filiala Cluj  CUI: 21200020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here