Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, liberalul Mihai Seplecan s-a apucat de scris mail-uri la persoanele pe care le-a denunţat de când a fost executat politic.

De la celebra afirmaţie a acestuia ”mă leg cu lanţuri de DNA Cluj” s-au schimbat lucrurile radical. Detronând-ul peste noapte pe Răzvan Pop, Mihai Seplecan a bătut deseori drumul spre instituţia Anticorupţie de pe Dorobanţilor. În prezent, acesta s-a îndreptat spre Biserica Ortodoxă devenind un slujitor fidel al acesteia.

Aparent, din procedura sa de pocăinţă face parte şi obţinerea iertării de la persoanele faţă de care a greşit. Astfel că vrăbiuţele noastre au auzit că fostul liberal a trimis mai multe mail-uri prin care îşi cerea scuze pentru acţiunile sale în colaborare cu DNA-ul.

3 COMENTARII

  1. Oare chiar nu se poate să ne bucurăm pentru gestul făcut de Domnul Seplecan ? Eu mă bucur ! Pentru că a putea să-ți cer iertare de la cei cărora le-ai greșit, este mare lucru ! Acest domn, este un exemplu. Îl văd mereu înconjurat de copiii orfani aduși duminica la Sfânta Mănăstire din Florești. Dumnezeu se bucură când un om păcătos se întoarce cu fața către El. Să vă ajute Domnul și pe voi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here