Cand majoritatea oamenilor se gandesc la serviciile de dezinsectie, plosnitele de pat cu isguranta nu sunt primul lucru care le vine in minte. Desi este adevarat ca este posibil sa fi apelat la serviciile de dezinsectie din multe alte motive, profesionistii constata adesea ca problema o reprezinta de fapt plosnitele. Iata sase beneficii ale angajarii serviciilor de dezinsectie. Acest tip de combatere a daunatorilor urbani genereaza o mare indoiala intre termenul de dezinsectie si deratizare. Care este modul corect de clasificare a acestui serviciu?

In prezent, dezinsectia este expresia potrivita pentru a se referi la un mijloc eficient de lupta al carui obiectiv de baza este acela de a asigura ca locul si produsele de consum sunt lipsite de contaminare.

Pentru o astfel de actiune este necesar sa existe cunostinte in biologie si chimie pentru a manipula substantele toxice in cel mai bun mod, asigurand dezinsectia completa a daunatorilor urbani fara a provoca daune mediului. Profesionistii  analizeaza locurile care favorizeaza reproducerea daunatorilor in gunoi cu alimente in stare de descompunere, lemn, apa stagnata si praf, de exemplu. Merita sa ne amintim ca mediile care au multa umiditate atrage si mai mult daunatorii urbani.

Majoritatea deratizatorilor se pot ocupa de paianjeni, furnici, termite, viespi, soareci si alte tipuri de daunatori obisnuiti. De fapt, in cele mai multe cazuri, sunt capabili sa se ocupe de orice daunator la care te poti gandi. Acesta poate fi motivul pentru care 3d-deratizarecompleta.ro a descoperit ca 38% din cazurile in care oamenii cheama un exterminator, ei raporteaza un alt daunator decat plosnitele de pat, doar pentru a realiza o data la fata locului ca ele sunt problema.

Sa recunoastem: dezinsectia este o profesie cu care majoritatea oamenilor nu au prea multa experienta.

Majoritatea proprietarilor de case incearca sa extermine singuri aceste amenintari atunci cand apare problema, dar adesea fac o treaba proasta, agravand problema in unele cazuri. Un exterminator cu experienta se va ocupa de problema in mod personalizat si va sti cum sa o rezolve rapid si eficient. Indiferent de problema cu care te confrunti, un exterminator va avea probabil instrumentul potrivit la dispozitie. Daca sunt furnici, va sti exact cum sa trateze zona pentru a se asigura ca nu se mai intorc. Acelasi lucru este valabil si pentru paianjeni, viespi si alte creaturi nedorite. Un exterminator cu experienta este bine pregatit pentru orice situatie.

De obicei, atunci cand apare o problema cu daunatorii in casa sau birou, ar trebui sa utilizati cea mai putin daunatoare metoda posibila, asigurandu-va ca daunatorii sunt indepartati. Un exterminator este instruit sa stie ce substante si metode trebuie utilizate fara a dauna copiilor sau animalelor de companie. De fapt, multi tin animalele de companie departe de o zona pana cand este facuta dezinfectia sau alta procedura pentru a nu provoca niciun rau.

Odata ce un daunator a fost eliminat din casa sau birou, este tentant sa credeti ca problema a trecut. Dar uneori o infestare poate lasa urme care pot cauza probleme viitoare, chiar si dupa ce crezi ca toate semnele vizibile au disparut. Un deratizator cu experienta va sti exact unde pot fi aceste ramasite si va va ajuta sa le eliminati astfel incat sa nu mai fie probleme.

Cand angajati o agentie de dezinsectie si deratizare pentru a va rezolva problema cu daunatorii, este de obicei necesar sa furnizati dovada asigurarii, deoarece procesul implica utilizarea de substante chimice potential periculoase. Un serviciu profesionist reputat va avea toti angajatii lor asigurati, astfel incat, daca ceva nu merge bine, sunteti protejat de raspundere.

Exista multe beneficii in a angaja un deratizator in loc sa incerci sa te ocupi singur de problemele daunatorilor. Cu cunostintele, instrumentele si experienta lor, veti fi uimiti de cat de repede se pot ocupa de orice tip de problema cu daunatorii pe care le-ati putea avea. Sunati-ne astazi pentru a programa o intalnire pentru dezinsectia daunatorilor.

Mediul urban devine principalul mijloc de supravietuire pentru daunatori

Aceste fiinte se dezvolta si se adapteaza la orice tip de mediu, avand conditii biologice de rezistenta, ceea ce face dificila exterminarea speciei lor in spatii. Zonele libere si cele care ofera umiditate si hrana, devin oportunitati excelente pentru infestarea cu animale nedorite. Stiati ca daunatorii urbani se reproduc iarna? Acest lucru se intampla astfel incat vara proliferarea lor sa fie voluminoasa. De aceea, in climatele mai calde este obisnuit sa primiti vizite de la aceste animale.

Printre principalele boli cauzate de lipsa unei corecte dezinsectie a mediului se numara:

-Leptospiroza: se transmite prin contact direct cu urina de sobolan. Simptomele sunt foarte asemanatoare cu gripa, dar pot fi chiar fatale;

-Criptococoza: boala infectioasa cauzata de o ciuperca care afecteaza in principal sistemul respirator atunci cand este inhalata;

-Febra tifoida: este o boala bacteriana transmisa prin alimente sau apa contaminate, in medii precare.

Se poate ca aparitia unor insecte sau soareci sa nu fie initial o pacoste, dar cu siguranta un semn ca problema poate creste si casa ta ajunge sa fie infestata. Acesta, de altfel, este un avantaj al combaterii daunatorilor: ajuta la prevenirea raspandirii mari a daunatorilor in casa ta, eliminand focarele de la inceput. Un alt avantaj este utilizarea corecta si responsabila a produselor de combatere a daunatorilor. Profesionistii in deratizare si dezinsectie Bucuresti cunosc aplicarea corecta a insecticidelor si rodenticidelor, precum si substanta potrivita pentru fiecare specie de animal.

Un alt beneficiu al combaterii daunatorilor vine din natura sa preventiva. Cand controlul daunatorilor se face in mod regulat, exista sanse ca casa ta sa fie libera de daunatori urbani pentru perioade foarte lungi. Asadar, pentru a va proteja locuinta si sanatatea, nu ezitati sa cautati un exterminator de incredere, care sa va garanteze un serviciu de combatere a daunatorilor de calitate.

Citește și: Noi zboruri de pe Aeroportul Internaţional Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here