Timpul nu are rabdare nici cu cei care se nasc, nici cu cei care mor, dar nici cu apartinatorii. Trei zile ii mai raman unui decedat de stat pe pamant, apoi se va odihni sub glie. Din clipa decesului el nu mai stie nimic, dar datina romaneasca a lasat cele trei zile de priveghi ca toti cei care l-au cunoscut, sa poata veni sa il vada si sa isi ia la revedere de la el.

Este posibil ca un copil sa fie plecat in Austria, In Elvetia sau in Spania si sa ii ia ceva timp pana ajunge in tara. Sub nicio forma nu doreste sa fie absent de la inmormantare, fiindca oricat ar fi de greu, este uman ca apartinatorii sa isi conduca mortii pe ultimul drum si tot ei sa se ocupe de inmormantare sau sa aleaga firma potrivita care sa faca acest lucru.

De la data decesului, timpul nu mai are rabdare pentru nimeni, iar familia indurerata trebuie sa stie ca are la dispozitie servicii funerare Sector 6 de calitate premium si non-stop.

De ce nu mai este timpul rabdator si apartinatorul trebuie sa se grabeasca? Fiindca pentru organizarea unei inmormantari sunt necesare acte, trupul neinsufletit nu rezista mult, fara sa primeasca ingrijirile necesare si el trebuie sa isi reia cursul vietii. 

Parcurgerea unei etape face posibila parcurgerea alteia si se creeaza un adevarat lant al serviciilor si produselor necesare.

Un trup neinsufletit nu poate rezista pe canicula trei zile fara imbalsamare, dar fara certificat de constatare a decesului, imbalsamarea nu este permisa.

Apartinatorul nu stie ce sa faca mai intai, mai ales daca decesul a avut loc intr-o zi de sambata, cand medicul de familie este liber si nu sta nici in orasul respectiv. Uneori un medic care lucreaza in localitatea X prefera sa faca naveta la 100 de kilometri numai sa stea linistit acasa cu cei dragi.

Certificatul de deces eliberat luni, impiedica imbalsamarea la timp si defunctul va avea de suferit. Echipa de la Funerare.ro se deplaseaza la locul in care a survenit decesul impreuna cu medicul care are pregatirea si imputernicirea legala de a elibera certificatul de deces.

Cu acest document la indemana, specialistul de la pompe funebre poate merge mai departe si dupa toaletarea completa si imbracarea sa faca imbalsamarea cu cele mai eficiente produse de conservare.

Sicriele sunt in stocul magazinului, ele pot fi cumparate separat sau incluse in pachetul funerar complet ales. Exista sicrie simple, din lemn de esenta moale, care nu sunt prevazute cu manere de prindere si sicrie cu diferite decoratiuni, din lemn de esenta tare cu manera aurii pentru a fi duse lejer la capela sau din biserica la cimitir.

Unele sunt inchide la culoare, altele deschise, sunt si modele care imita culoarea lemnului natural.

Toaletarea s-a specializat si in completarea ei a fost adaugata cosmetizarea cu produse speciale, care rezista pe fata 3 zile. Acest serviciu poate fi inclus in pachetele de lux sau poate fi solicitat in afara pachetului funerar complet.

Machiajul fetei costa 200 de lei, fiind realizat de catre persoane bine instruite care mai intai realizeaza hidratarea fetei defunctului si dupa aceea aplicarea fardurilor. Crema fixeaza produsele cosmetice menite sa acopere toate imperfectiunile chipului, in asa fel incat machiajul rezista in zilele de la priveghi.

Uneori, din prea multa iubire, apartinatorii isi machiaza ei insisi decedati, dar nu este deloc bine, fiindca aplica un ruj strident, fara sa dea culoarea potrivita fetei, iar contrastul este izbitor.

Trecand insa peste acest aspect care ramane la alegerea familiei, firma rezolva etape mult mai importante si dupa asezarea decedatului imbracat, pus la patru ace in sicriu. Manipularea este realizata tot cu personalul acesteia, iar transportul funerar se face cu masini funerare curate, in stare perfecta si dotate cu frig. Soferii au rabdare si conduc prudent.

Produsele necesare in ziua inmormantarii sunt puse la dispozitie tot de firma, daca familia solicita acest lucru, usurandu-si in acest mod alergatura. Specialistii firmei stiu sa puna in pachetelele cu alimente tot ce trebuie si fac pachetele de dulce sau de post, conform perioadei in care are loc inmormantarea.

Pentru ceremonia traditionala este nevoie si de prosoape mari si mici, de pominete, de doliu pentru pus in piept, de platou cu coliva, vin si ulei, plus candele. Toate acestea vor fi acolo unde este nevoie de ele in momentul potrivit.

Mortul va fi gata la timp si imaginea sa va fi perfecta, sicriul complet echipat, masina funerara curata, nimic nu va lipsi, totul se va sincroniza perfect ca familia sa fie multumita ca prin serviciile alese a putut onora memoria decedatului.

Nu este usor sa se desparta cineva de o persoana draga, dar in ciuda acestui fapt, trebuie sa ii pregateasca plecarea de pe acest pamant.

Specialistii de la Funerare.ro nu dorm noaptea, sa incurajeze inimile zdrobite de durere, sa ajute defunctii sa isi gaseasca odihna binemeritata dupa o viata de munca pe acest pamant.

O vorba buna spusa la momentul potrivit nu se uita niciodata, iar un ajutor dat cuiva care se afla in mare necaz trebuie pretuit la adevarata valoare. Intotdeauna oamenii de la pompe funebre dau dovada de multa omenie, de curaj, de calitati care ii fac indispensabili in situatiile tragice prin care trece o familie.

Moartea rapeste persoane dragi, iar profesionistii de la firmele de pompe funebre ofera asigurarea ca inmormantarea va fi pregatita perfect si ca totul va fi bine.

Timpul are puterea sa vindece durerea supraomeneasca si sa faca dorul de cei dragi mai mare sau mai mic dupa sensibilitatea fiecarui apartinator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here