Serviciile de închirieri auto sunt foarte populare în România deoarece facilitează accesul rapid în diferite zone ale țării.

În mod special, aceste servicii sunt solicitate de către români atunci când pleacă în delegații sau în concedii prin țară.

Mulți oameni aleg să rezerve autoturismele în avans, astfel încât să nu se confrunte cu problema disponibilității autoturismelor chiar în ultimul moment.

Acest lucru se poate face oricând prin intermediul platformelor online de închirieri auto care oferă acest tip de serviciu, precum și o gamă vastă de autoturisme. Așadar, luând în considerare mai multe aspecte importante: disponibilitate, buget, reputație și plan tarifar, poți selecta cea mai buna mașină în funcție de nevoile tale.

Cele mai multe companii care oferă servicii de inchirieri auto în București, Cluj și alte orașe importante ale țării sunt conectate cu branduri renumite, astfel încât acestea pot oferi spre închirieri numeroase modele de vehicule.

Odată cu creșterea solicitărilor, apar tot mai multe astfel de platforme online, însă procesul de selecție se îngreunează

Dpdrent.ro – una dintre cele mai performante platforme online de închirieri auto din București

Când vine vorba de serviciul de închirieri mașini în Bucuresti și Otopeni, clienții pot apela cu încredere la serviciile oferite de Dpdrent.ro.

Apelând la Dpdrent.ro, utilizatorii aflați în căutarea autoturismului perfect pot închiria mașini începând cu tariful de 10 Euro, firma asigurând transporturi de la și către Aeroportul Otopeni. Momentan, această firmă operează în București, Cluj – Napoca, Brașov, Iași, Timișoara și Craiova.

Când vine vorba de închirieri masini low cost, pe website-ul Dpdrent.ro clienții vor avea ocazia să aleagă între numeroase branduri de mașini, printre care amintim Dacia, Ford, Kia, Peugeot și Volkswagen.

În privința mașinilor de lux, pentru cei care doresc să călătorească cu stil, aceștia pot alege între BMW X5 și X6, Mercedes și Audi.

Dpdrent.ro se distinge de alte platforme online prin faptul că oferă accesul la numeroase accesorii utile călătoriei, precum GPS, scaun pentru copil (aspect esențial pentru familiile cu copii mici).

Cât costă să închiriezi o mașină de la Dpdrent.ro?

Clienții pot alege între mai multe opțiuni de plată a serviciilor oferite de această platformă. Astfel, pot alege opțiunea Full Casco, cu prețuri începând de la  6 euro pe zi, ori opțiunea Depozit, caz în care echivalentul asigurării se returnează la finalul contractului de închiriere.

Platforma online Dpdrent.ro – foarte ușor de folosit de către utilizatori

Interfața platformei este una accesibilă și facil de navigat, clienții având la dispoziție opțiunea de a selecta foarte ușor perioada în care vor să închirieze mașina, precum și modelul.

Mai mult decat atât, clienților le este oferit un calculator de prețuri pentru a calcula facil tariful unui anumit serviciu. De exemplu, pentru inchirieri auto Otopeni, tariful se calculează în funcție de mașina aleasă, distanța de la sau către aeroport și de perioadă.

De ce să optezi pentru serviciile oferite de Dpdrent.ro?

Sunt numeroase motive pentru care este indicat să alegi serviciile de închiriat auto oferite de Dpdrent.ro. Pe langa faptul că acestea sunt profesionale, ele sunt oferite în regim non-stop, în funcție de necesitățile flexibile ale clienților.

Nu există niciun cost ascuns, iar variantele low cost sunt accesibile și acelor persoane cu veniturile mai mici. În plus, la Dpdrent.ro poți închiria și un șofer personal.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here