Fiecare firma care isi doreste sa angajeze noi oameni trebuie sa indeplineasca mai multe criterii stricte, inclusiv din punct de vedere legal, ceea ce se poate dovedi a fi dificil din mai multe motive. Firmele ar trebui sa se concentreze pe activitatea lor obisnuita din viata de zi cu zi si sa lase pe altele care se pricep mai bine sa se ocupe de instructaj SSM. Avantajele sunt nenumarate, iar in acest sens ne putem baza oricand pe cei de la SSM Concept.

Prin serviciile oferite, echipa vine in ajutorul a nenumarate societati din toate domeniile, iar pe baza acestora este mult mai simpla motivarea angajatilor care se implica mai mult in activitatile desfasurate, ceea ce duce si la cresterea productivitatii. Mai departe, acest lucru duce implicit la castigarea increderii investitorilor, dar si a clientilor si se diminueaza considerabil costurile legate de accidente si bolile profesionale. Asadar, SSM Concept ne ajuta sa tinem la distanta orice amenda costisitoare care poate sa depaseasca chiar si 10000 de lei prin simpla respectare a tuturor regulilor.

In plus, specialistii de aici ne ajuta inclusiv cu elaborarea documentatiei SSM, cea de care avem nevoie in nenumarate aspecte si care se concentreaza pe mai multe detalii incepand de la efectuarea documentatiei necesare pentru a putea implementa sistemul de securitate al muncii, incepand de la politica de securitate si sanatate, alaturi de tintele firmelor din toate domeniile. Mai departe, specialistii se ocupa si de identificarea celor mai importante functii si responsabilitati, dar si pentru identificarea riscurilor si pericolelor cu privire la fiecare loc de munca. Bineinteles, sunt luate masuri de prevenire acolo unde este posibil si se adopta diferite politici cat mai eficiente pentru a evita nenumarate riscuri si probleme. Nu in ultimul rand, specialistii SSM Concept se ocupa de dispozitii, proceduri, instructiuni, dar si oricare alte documente administrative care au in vedere sistemul de managementul securitatii si sanatatii in munca.

Instructajul SSM este esential in nenumarate contexte, motiv pentru care este bine de stiut ca specialistii de aici pot ajuta orice angajator in acest sens ghidandu-l pentru a respecta legislatia in vigoare si pentru a tine la distanta toate problemele. Nu avem cum sa uitam de elaborarea documentatiei SSM care se realizeaza pe baza relatiei cu fiecare client si respecta strict legislatia in vigoare. Sunt mai multe etape de care putem aminti in acest sens, incepand de la controlul documentelor si al inregistrarilor, pana la efectuarea unor audituri interne, punerea in practica a actiunilor corective, determinarea actiunilor necesare pentru prevenire, monitorizare, pregatire, comunicare si nu numai. Fiecare dintre acestea pot influenta mult conditiile de la fiecare loc de munca, iar cum antreprenorii isi doresc sa tina la distanta toate problemele, SSM Concept este cel mai bun loc catre care sa se orienteze.

Echipa de aici dispune de o bogata experienta, astfel incat stie cum sa gestioneze orice situatie, indiferent de complexitatea sa, iar cine ajunge aici este multumit pe deplin intotdeauna. In plus, costurile implicate nu sunt deloc mari, ceea ce presupune ca oricine are nevoie de instructaj SSM nu trebuie sa plateasca o avere pentru a scapa de o asemenea bataie de cap. Raportul calitate – pret al serviciilor oferite este unul mai mult decat ideal si este foarte simpla asigurarea celor mai bune conditii de lucru in orice context. Conditii mai bune de lucru inseamna atragerea unor angajati pregatiti, a celor mai buni furnizori, parteneri, investitori si nu numai. Bineinteles, se evita si o multime de probleme de natura legala, astfel ca totul poate pleca direct de la SSM Concept unde orice societate poate apela, indiferent de domeniul de activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here