USR și-a propus să desființeze tot ceea ce se poate desființa, inclusiv Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. Se ridică o întrebare asupra acestor practici salvatoare: ce va construi USR după ce termină de desființat tot ceea ce se poate desființa? Ce va lăsa în loc? se va rămâne după ”revoluția bunei guvernări”?

Nici colegilor de la Cotidianul nu le-a scăpat subiectul și l-au atacat pe ministrul desființător al sistemului de justiție:

”Ministrul Justiției, Stelian Ion, a declarat, luni, că va fi o sesiune extraordinară a Parlamentului pentru desființarea Secției Speciale de Investigare a Infracțiunilor în Justiție (SIIJ), după primirea avizului Comisiei de la Veneția.

Ion a spus, într-o conferință de presă, că s-a stabilit la o întâlnire anterioară, în cadrul coaliției, că se va propune o sesiune extraordinară pentru a rezolva această problemă, de desființare a SIIJ în maxim două săptămâni de la primirea avizului.

„Iată, astăzi (luni – n.r.), am primit avizul. Dacă nu săptămâna aceasta, săptămâna viitoare ar fi de așteptat o sesiune extraordinară pentru desființarea SIIJ. Sunt chestiuni importante, vor fi analizate în zilele următoare toate paragrafele acestui aviz care are nu mai puțin de 14 pagini, dar toate argumentele sunt în sensul pe care l-am arătat mai devreme”, a spus Stelian Ion.

Ministrul Justiției le solicită, astfel, senatorilor să ia „degrabă în discuție acest proiect”, să dea raport în Comisia Juridică și, mai departe, să se dea un vot final în cadrul Senatului pe desființarea”

Sursa: cotidianul.ro

Citește și: SĂ CAUȚI SĂ LUCREZI CU OAMENI ȘI SĂ EVIȚI NEOAMENII

1 COMENTARIU

  1. Uniunea Sălbaticilor din România vor să desființeze Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție ? Asemenea „specimene” habar nu au ce prostii scot din gură !USR=Analfabeți ! Huooooooooooo !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here