Studenții Facultății de Drept din cadrul Universității București se strecoară noaptea în facultate pentru a învăța, dar și pentru alte activități, mai… recreative. Blogul Kriostofer dezvăluie supărarea decanului facultății, care l-a sunat pe președintele Asociației Studenților în Drept, Mihai Ioniță, pentru a-i cere să-și informeze colegii că astfel de practici nu vor fi tolerate.

Se pare că Administrația Facultății a găsit aruncate prin clădire diverse obiecte rămase în urma celor care învață noaptea în Facultate, cum ar fi chiștocuri de țigară sau chiar prezervative folosite.  Drept urmare, decanul a decis că ”timp de o lună, vor fi verificate sălile în fiecare dimineață, iar în momentul în care este descoperit un obiect care nu ar avea ce cauta acolo, accesul în facultate noaptea va fi sistat pe termen nedeterminat. (…) Vor fi și controale inopinate în sălile deschise din partea gardienilor, care vor legitima studenții. Refuzul de legitimare este încă un motiv pentru care accesul în Facultate noaptea poate fi interzis”.

Pe scurt, viitorii avocați, stresați probabil de volumul de muncă din anii facultății, se ”de-stresează” cu câte o partidă de sex. Decanatul s-a săturat să strângă după partidele lor de amor pe catedre și în băncile pe care colegii lor își tocesc coatele, așa că la prima abatere, le va închide porțile facultății celor care vor să învețe noaptea aici.

Mai jos vă prezentăm un printscreen al mesajului trimis de Mihai Ioniță colegilor săi de la drept, viitori magistrați și avocați:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here