FOTO Realitatea Neamţ

Costel Adrian Anton, agent principal în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Covasna, poliţist în Neamţ, dar delegat în Covasna, a fost cercetat în dosarul Sex și mită la Permise Auto după ce a abuzat de funcția sa în scop sexual.

Ancheta a scos la iveală că una dintre candidate a acceptat să întreţină cu el relaţii sexuale, pentru ca acesta să-i completeze chestionarul. DNA Braşov nu a precizat câte favoruri sexuale au fost necesare pentru un chestionar completat corect. Cert este că instanţa a decis anularea permisului auto. 

Magistraţii din cadrul Curţii de Apel Braşov s-au pronunţat definitiv miercuri, 4 noiembrie. Prima instanţă, Tribunalul Covasna, a aplicat pedepse cu suspendare, însă sentinţa a fost atacată atât de procurorii anticorupţie, cât şi de unul din poliţiştii inculpaţi. Curtea a majorat pedeapsa omului legii apelant şi a menţinut suspendarea, potrivit adevarul.ro.

Judecătorii i-au interzis mai multe drepturi între care cel de a exercita atribuţii pe linia examinării candidaţilor pentru susţinerea examenului de obţinere a permisului de conducere sau a unor categorii ale acestuia. Inculpatul a fost obligat să presteze şi 90 de zile de muncă în folosul comunităţii. Judecătorii i-au confiscat 4.235 lei şi 1.100 de euro. 

Citește mai multe detalii AICI.

1 COMENTARIU

  1. …si la Cluj este la fel. Pentru un oral in masina, o tanara din Cluj , pe care o cunosc, a primit, dupa un examen pentru categoria „B”, un permis cu toate categoriile, mai putin troleibuze… Doreste vreun procuror sa aresteze doua-trei persoane de la Permise Cluj? Cine se ofera?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.