Doi fraţi de 19 şi 20 de ani din localitatea Plopeni, judeţul Suceava, au fost găsiţi morţi în baia casei lor. Descoperirea macabră a fost făcută de părinţii celor doi tineri.

Cei doi fraţi locuiesc împreună cu părinţii într-o gospodărie din localitatea Plopeni, oraşul Salcea judeţul Suceava. În seara zilei de luni, 10 ianuarie, cei doi au fost descoperiţi fără suflare în baia locuinţei.

În cursul serii unul dintre fraţi a mers în baia locuinţei pentru a face duş folosind un boiler cu combustie gaz metan. La un moment dat fratele său a intrat şi el în baie şi după un timp, văzând că cei doi nu mai ies din încăpere părinţii au intervenit şi i-au găsit pe cei doi în stare de inconştienţă.

Speriaţi, părinţii au sunat la 112 şi au cerut ajutorul medicilor de la Ambulanţă.

Salvatorii ajunşi la faţa locului au constatat că cei doi nu aveau semne vitale şi au început să aplice manevre de resuscitare. Din păcate, în cele din urmă, cele două victime au fost declarate decedate. Cel mai probabil cauza este intoxicaţie cu monoxid de carbon. Potrivit poliţiştilor, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă) urmând a se efectua şi necropsiile pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor deceselor dar şi a tuturor circumstanţelor care au dus la producerea tragicului eveniment.  


sursa: adevarul.ro

Citește și: Un bărbat s-a sinucis în timpul unui apel video cu iubita sa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here