Vrei să ai la nunta ta o petrecere perfectă și să-i impresionezi pe invitați? Află în acest articol ce trebuie să faci pentru a transforma nunta ta în cea mai epică petrecere la care ai participat vreodată. Îți prezentăm câteva sfaturi utile prin care nunta va fi un eveniment extraordinar.

În acest an au revenit în tendințele modei motivele boho, rustice și scandinave, acestea fiind atemporale. Asta înseamnă că la nuntă trebuie folosite multe flori, care vor oferi mai multă eleganță și frumusețe iubitorilor de glamour, cât și de stilul boem. Sunt recomandate aranjamentele florale cât mai sofisticate, din flori naturale care sunt apreciate și pot oferi ceremoniei un caracter romantic și magic. O tendință în acest an este folosirea lămpilor și a felinarelor, care pot fi intercalate cu flori și astfel pot transforma evenimentul într-o nuntă rustică senzațională.

Nu uita la nuntă să creezi amintiri memorabile cu o cabină photobooth pentru a avea fotografii deosebit de frumoase și amuzante, făcute de un fotograf profesionist. Pentru ca evenimentul să fie de neuitat, o idee bună ar fi să oferi la invitați câte un mini cadou simbolic, despre locația nunții. Alte echipamente pentru nuntă, foarte apreciate de oaspeți sunt: un candy bar thailandez, un candy bar pentru copii, un ice-cream bar, cu bomboane, ciocolate, prăjituri, înghețată artizanală și băuturi răcoritoare cât mai variate. Toate aceste servici și detalii sunt tot mai des întâlnite la nunți și pot fi personalizate. 
Pentru a avea nunta perfectă este indicat să se țină cont de o tendință din anul 2020 în materie de alegerea locului pentru acest eveniment important și anume aceea de a face nunta în natură, sau într-o grădină de vară, dacă este în sezonul cald. Acest lucru va oferi cu siguranță o experiență magică, pe care cuplul nu o va uita niciodată. 

Pentru asta nunta trebuie planificată din timp, este bine să se aleagă un loc la un restaurant deosebit, în care cuplul să fie întâmpinat cu brațele deschise, și unde să li se acorde autonomie deplină pentru a lua deciziile cele mai bune, care să se alinieze viziunii lor în ceea ce privește bugetul și tipul petrecerii. Ideea este ca ambianța și întreaga experiență a nunții să fie incredibilă și unică, iar meniul să fie astfel ales, încât să-i impresioneze pe invitați.  


Spre exemplu poți face o nuntă la un cort frumos amenajat, elegant și primitor, sau pe malul unui lac ca în filmele americane, ori la munte, într-un peisaj minunat, în care nu auzi decât cântecul păsărilor și alte sunete specifice unui cadru natural. O astfel de nuntă departe de zgomotul orașului, de trafic, poluare, agitație și claxoane, în aer curat și într-un loc mirific, poate fi cu siguranță o alegere inspirată. 

Trebuie stabilită din timp tematica evenimentului și organizat totul în cele mai mici detalii, amenajând astfel zona pentru invitați pentru a le oferi posibilitatea de a profita la maxim de priveliștea oferită în cadrul natural, în aer liber, în zona special aleasă. Aranjamentele trebuie să fie din flori naturale, să îmbie și să bucure și mai mult privirile invitaților.  

Una din cele mai grele decizii la nuntă pare să fie alegerea unor modele 2020 de invitații de nuntă pentru a-i convinge pe oaspeți de frumusețea acestui eveniment. Având în vedere însă multitudinea de idei, forme, culori și variante de design ale acestor invitații de nuntă online, este posibil ca decizia de a alege să nu fie tocmai ușoară, dar cu siguranță va fi una plăcută de a descoperi creativitatea celor care le-au realizat. 

În acest an poți fi fascinat de gama variată de modele de invitații de nuntă pictate manual, cu ornamente florale, sau de invitațiile realizate din hârtie specială, albă perlată, eco, marmorată sau de pergament, în stil modern, clasic, boho, rustic, scandinav, etc. În opinia specialiștilor de nunți, tendința principală este cea cu motive florale, naturale, cu texte scrise în versuri și desene realizate prin grafică sau pictură în acuarelă, interesante. Sunt la modă și invitațiile din hârtie cu aspect sidefat, în amestec cu două culori regale, de lux – auriu și argintiu. 

Având în vedere aceste tendințe din 2020, îți sugerăm să ții cont de ele pentru a avea un eveniment frumos, o petrecere deosebită, într-un loc magic, alături de familie și de cei dragi. O nuntă într-un cadru natural poate oferi un fundal pitoresc pentru ceremonia în aer liber și oportunități foto aproape nelimitate. 

În ceea ce privește ținuta miresei, în acest an designerii oferă o gamă completă de opțiuni, care includ rochiile elegante, cu decolteu adânc, șlițuri uimitoare, corset din dantelă, rochii din materiale superbe, sau chiar costume cu sacou elegant și pantaloni albi. La astfel de ținute se poate alege o altă culoare decât albul la pantofi, cum este de exemplu auriul, care oferă un aspect romantic, capricios, ce contrastează cu o ținută vestimentară albă.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here