O șoferiță în vârstă de 27 de ani a murit strivită sub roțile propriei mașini, după ce a sărit din autoturism pe un drum în rampă.

Tânăra de 27 de ani se afla la volanul mașinii sale și circula pe un drum în câmp și în rampă, când motorul s-a oprit. Fata s-a speriat și a sărit din autoturism, pentru a-l împinge, moment în care a alunecat și a căzut sub roțile autoturismului. Din păcate, șoferița nu a mai putut fi salvată. A fost preluată de o ambulanță, însă medicii au fost nevoiți să declare decesul. 

Ce spun polițiștii din Vrancea

La data de 05 iunie a.c, ora 20:10, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un eveniment rutier produs pe un drum neclasificat, adiacent DJ 202 E, drum care ocolește podul de peste pârâul Slimnic, prin albia acestuia, din localiatea Sihlea, din direcția Sihlea către Voetin”, au declarat polițiștii din Vrancea. 

Din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că, în timp ce o femeie de 27 de ani, din comuna Sihlea, conducea un autoturism pe o porțiune în rampă, motorul acestuia s-ar fi oprit, conducătoarea s-ar fi panicat și ar fi a sărit din autovehicul, fiind prinsă sub acesta. În urma evenimentului, femeia a suferit leziuni, a fost preluată de ambulanță însă, din nefericire, ulterior aceasta a decedat”, notează observatornews.ro. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here