Un bătrân a fost ucis de propriul fiu cu peste 30 de loviuri de pumn în cap pentru că tânărul a crezut că tatăl lui este diavolul.

Un bătrân a fost ucis chiar de fiul său, după ce acesta din urmă a crezut că îl vede pe diavol în persoana tatălui său.

Bătrânul în vârstă de 74 de ani a decedat în noaptea de luni spre marți, la secția de terapie intensivă.

Potrivit spuselor fiului său, în vârstă de 39 de ani, acesta a murit din cauza bătăii pe care băiatul său i-a administrat-o.

Bărbatul l-a lovit pe tatăl său de 30 de ori cu pumnul în cap, deoarece l-ar fi văzut pe diavol în propriul tată.

Bărbatul a ajuns la spital cu traumatisme severe la cap și în stare foarte gravă, astfel că nu s-a putut realiza nici transferul său în centrul universitar.

ătrânul și fiul său locuiau împreună, iar scena de graoză a fost descoperită dimineața, de un ginere al victimei. Acesta a sunat de urgență la 112 pentru a cere ajutorul medicilor.

Atacatorul a fost găsit de polițiști chiar în curtea casei, liniștiti, aparent nemișcat de fapta pe care o comisese.

”La locul solicitării am găsit un pacient în vârstă de 74 de ani, cu un politraumatism prin agresiune, cu plagă înjunghiată în regiunea hemitoracelui stâng. A fost stabilizat şi transportat la UPU pentru mai multe investigaţii”, a declarat medicul Eduard Gurău, de la Ambulanța Botoșani, conform monitorulbt.ro.

Pacientul a ajuns la spital în comă de gradul 3, având ”traumatism cranio cerebral important, cu fracturi ale oaselor feţei, cu hematom cerebral, multiple fracuri costale, contuzie abdominală.”

Agresorul a fost reținut și trimis la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean, unde se va stabili dacă acesta avea discernământ când a comis crima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here