În urmă cu câteva zile, Călin Căpușan din Câmpia Turzii a fost prins că a braconat căprioare, potrivit unor surse. Polițiștii au găsit la domiciliul acestuia 16 căprioare aflate în congelator și au fost ridicate documente și alte bunuri, printre care și un stick de memorie unde erau imagini video de la camerele de supraveghere de la domiciliul acestuia. Surpriza a fost când pe înregistrările respective au fost descoperite petreceri la care au participat polițiști din Câmpia Turzii în plină pandemie de coronavirus. Reprezentanții IPJ Cluj nu au putut să ofere informații despre acest caz, deoarece ancheta este în curs.

”Nu putem să vă oferim niciun fel de informație în acest moment pentru că toate documentele și bunurile au fost ridicate conform procedurii. Cauza se află sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, iar la finalul anchetei, vom transmite informații printr-un comunicat de presă”, ne-au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Amintim că o astfel de petrecere a avut loc și în Dej în perioada restricțiilor impuse de ordonanțele militare. În câteva fotografii postate pe rețelele de socializare au apărut persoane cu funcții de conducere din Poliția Dej, alături de persoane controversate. În urma acestei petreceri, șeful Poliției Dej a fost demis din funcție. Citește detalii AICI.

2 COMENTARII

  1. ii apara tatucul lor tractoristul velea
    nu au fost la chef au fost in documentare si cercetare
    ala cu caprioarele a fost la studii de disectie in natura
    LA PIRNAIE CU VOI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here