Vrăbiuţele Gazetei de Cluj au auzit că fetiţa fostului ministru Ioan Rus a decis definitiv să divorţeze de Sile Puşcaş. Potrivit surselor soţul Ioanei ar avea un comportament ce lasă de dorit, lucru ce a determinat-o să divorţeze indiferent de consecinţe. Nu este un secret că cei doi îşi făceau vacanţele în destinaţii separat şi că după căsnicie lucrurile între ei au început să se răcească. Însă recent, cei doi au încercat o destinaţie comună care a fost de mare folos pentru ca Ioana să ia marea decizie de a divorţa.

Imediat după ceartă, Sile Puşcaş s-ar fi mutat la Bucureşti pentru a păstra distanţa, o vreme, de tatăl socru care i-a pus gând rău pentru cum s-a purtat cu Ioana.

După divorţ, Ioana cel mai probabil se va alege cu o jumătate dintr-un imobil aflat în cartierul Zorilor şi câteva bunuri. Din afacerile lui Sile Puşcaş Ioana nu va primi nimic deoarece controversatul afacerist s-a pregătit din timp mutând bunurile pe apropiaţii săi.

2 COMENTARII

  1. de ce lui Mircea Jorj PADiu s- a aprobat racordarea la reteaua de apa potabilă din com Feleacu Valea Caprioarelor nr 196 A si la altii de pe Vale nu s- a aprobat ?
    e o calitate sa fi PSD ist ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here