În dosarul Sparanghelul, în care 2.000 de persoane s-au înghesuit în stare de urgenţă în aeroport, nu s-a găsit niciun inculpat. Singurul clujean trimis în judecată în cadrul acestui dosar pentru zădărnicirea combaterii bolilor nu era infectat cu coronavirus.

Adevărul” a intrat în posesia singurului rechizitoriu întocmit de procurorii clujeni într-un dosar de zădărnicirea combaterii bolilor.  

Inculptatul a fost singurul considerat de procurori îndeajuns de periculos încât să-i determine să-l trimită în judecată. Vinovăţia lui va fi stabilită de instanţă.

Dosarul este destul de complex, dar pe scurt ideea este că singura persoană trimisă în judecată pentru zădărnicirea combaterii bolilor este un pacient internat, în luna martie, la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”, cu diagnosticul „suspiciune SARS-COV2”. Până să afle rezultatul testului, bărbatul a fugit din spital. A fost prins de jandarmi şi internat din nou. Supriza a fost când a venit rezultatul testului: negativ. El a mai fost ţinut 6 zile în spital şi a fost externat. 

Totuşi, procurorii au decis să-l trimită în judecată pentru două infracţiuni: zădărnicirea combaterii bolilor şi de neexecutarea sancţiunilor penale (persoana avea interdicţie de a intra în Cluj-Napoca, conform unei decizii judecătoreşti din 2019). 

Citește mai multe AICI.

1 COMENTARIU

  1. Dar dacă singurul rechizitoriu întocmit de procurorii clujeni e o făcatură, o nenorocită de diversiune, poate mai lipseşte că singura persoană din zece mii era şi rudă cu cineva din parchet ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here